Feedback cursanti​

Feedback cursanti

Feedback curs agent imobiliar/broker imobiliar

Oameni extraordinari! Am avut parte de un formator cu o dorință foarte mare de a învață cursanții să devină „brokeri” adevărați și stăpâni pe sine și pe situațiile întâlnite în practica meseriei. Mulțumesc tuturor pentru curs și pentru toate informațiile transmise cu atâta ușurință și dăruire!

Irina Buga – București, mai 2021

 


Aici am întâlnit un personal foarte amabil și profesionist din toate punctele vedere. Am primit foarte multe informații practice și de calitate.

Manuela Diaconu – București, mai 2021

 


Sunt foarte mulțumită de absolut tot ce am primit aici (materiale, practică, informații de calitate și conforme cu realitatea din piață). Am să recomand cu plăcere acest curs tuturor celor interesați de domeniu sau de schimbarea direcției profesionale.

Revin cu plăcere și siguranță aici, și pentru alte cursuri.

Violetă Dragomir – București, mai 2021

 


Totul a fost organizat excelent. M-am simțit bine, din toate punctele de vedere.

Marius Hanza – Brașov, mai 2021

 

Aici am găsit adevărați experți în zona de training, organizare și imobiliare. Mulțumesc pentru tot ce am primit!

Lucian Nicolau – Sibiu, mai 2021

 


Sunt foarte mulțumit de informațiile asimilate, organizare, trainer, perioadă și de tot ceea ce am primit, participând la acest curs.

Alexandru Lavric – Ilfov, mai 2021

 


O experiență minunată! Mulțumesc colectivului Ram-Info pentru profesionalism și metodă de predare. Recomand cu căldură cursul de agent imobiliar celor interesați!

Niculae, București

 


Cursul de agent imobiliar mi-a fost de mare ajutor în vederea urmării unei cariere corespunzătoare cursului, însă și pentru dezvoltarea mea personală, dobândind informații valoroase. Consider că fără acest curs, procesul de inițiere și dezvoltare a acestui nou parcurs profesional, nu era la fel de ușor și confortabil.

Tudor, Bihor

 

După părerea mea, acest curs este foarte util și bine structurat, a fost o mare plăcere să particip activ la acest curs, iar pe viitor voi fi interesat să mai particip și la alte cursuri, în vederea obținerii unor abilități profesionale.

Vă mulțumesc și vă doresc toate cele bune!

Dorinel-Beniamin, Argeș

 


Personalul Ram-Info este unul foarte bine pregătit, cu o experiență sesizabilă încă de la prima discuție, foarte bine organizat și punctual. Sunt foarte încântată să plec de la acest curs cu un bagaj de cunoștințe acumulate cu ușurință, datorită profesionalismului de care a dat dovadă instructorul.

Mult succes pe mai departe!

Andreea-Maria, Chiajna/Ilfov

 


Un curs bine organizat, personalul amabil, doamna lector este foarte bine pregătită și lămurește orice soluție sau întrebare în legătură cu cursul.

Manuela, Suceava

 


Un curs bine organizat, apreciez concentrarea zilelor și a orelor, pauze dese, lejeritate.

Andrei, București

 


Un curs intensiv cu un lector dinamic și deschis la schimbare și adaptare. Informații multe, un pic cam concentrate, părerea mea este că puțină practică ar prinde bine la final. Mulțumesc!

Leonardo, Giurgiu

 


O organizare bună, oameni profesioniști. Mi-a făcut plăcere să colaborăm. Sunt foarte mulțumită.

Eliza, Alexandria/Teleorman


 

Colectiv cald, comunicativ, organizat. Din punctul meu de vedere, cursul este foarte bine structurat, dar timpul de predare este prea scurt.

Georgiana, București

 


Am luat hotărârea să fac acest curs în interes personal, am sunat și am fost primit cu multă căldură de managerul cursului, căruia îi mulțumesc în mod special. Cursul a fost bun, dar mă așteptam să facem mai multe experimente de caz. A fost bine!

Emilian, București

 


Am asimilat informație bogată prin acest curs. Totul a fost super organizat și m-a ajutat să-mi ating obiectivele vizate.

Ioana Florica, Ilfov

 


Organizare optimă. Instructaj profesionist.

Bogdan, București

 

Organizare bună. Program accesibil. Curs practic.

Vasile, Iași


 

A fost o experiență excepțională.

Eugenia Elena, Buzău

 


Cursul este de calitate, profesorul este foarte bun, dar eu personal aș fi dorit un curs de minimum 30 de zile.

Odiseu, București

 


Site-ul este bine structurat și cu toate informațiile necesare. Cursul este destul de bine structurat. Instructorul/lectorul a fost de ajutor și a oferit explicații și exemple elocvente.

Victoria, curs agent imobiliar

 


Am fost foarte mulțumită în tot ceea ce privește cursul, organizare, locație și modul de predare plin de exemple practice.
Paula, curs agent imobiliar

 


Profesorul și suportul de curs excepționale, informații extrem de utile, cursul bine structurat, informațiile detaliate. Te ajută cu siguranță, dacă dorești să începi fie să lucrezi în domeniu, fie să deschizi o afacere de profil.
Elisabeta Ioana, curs agent imobiliar

 


Pe parcursul orelor, am fost foarte mulțumit de organizare și de informația primită.

Ștefan, curs agent imobiliar

 


Pe parcursul orelor desfășurate, m-am simțit confortabil, am asimilat informații importante pe care deja le practic în propria agenție, instructorul răspunzând tuturor așteptărilor mele.
Frosica, curs agent imobiliar

 


Am fost plăcut impresionat, nimic de reproșat, iar lectorul a răspuns întru-totul așteptărilor. Vă mulțumesc!

Răzvan, curs agent imobiliar

 


Totul s-a desfășurat conform așteptărilor. Nu am nimic de adăugat sau reproșat. Formatorul explică foarte bine, iar structura cursului este foarte detaliată.
Sergiu, curs agent imobiliar

 


O echipă de oameni cu adevărat profesioniști, pregătiți. S-a respectat programul cursului, cursanții acumulând cunoștințe folositoare în domeniu imobiliarelor.
Catană Oana Monica – curs agent imobiliar

 


Un curs care a decurs bine, foarte folositor în ceea ce vreau să urmez și să desfășor. Vă mulțumesc!
Nuțu Marian, Tulcea

 


Consider că formatorul s-a făcut înțeles, a expus pe înțelesul tuturor toate subiectele din programă. Mă bucur, în mod special, că am fost aleasă să particip la un asemenea curs, unde tot personalul a răspuns solicitărilor mele.
Ene Carmen – curs agent imobiliar

 


Promovare, organizare și predare foarte bune. Am asimilat informațiile necesare. Cursul a corespuns așteptărilor mele.
Nițu Roxana – curs agent imobiliar

 


Colectivul Ram-Info este format dintr-o echipa bine pregătită, cu personal calificat, care te face să te simți puternic și încrezător în propriile-ți forțe, atunci când fie stai pur și simplu la o discuție în pauză, fie ești atent să absorbi fiecare vorbă în timpul cursului. Recomand să încercați!
Cristea Carmen – Constanța, curs agent imobiliar

 


Ram-Info este o companie profesionistă și consider că trainingul a corespuns așteptărilor mele.
Jercan Georgiana – Galați

 


Colectivul a fost foarte primitor, o organizare excelentă, cursul foarte complex și plin de exemple practice, ca urmare am rămas cu o impresie foarte bună.
Florea Răzvan Ionuț – București, curs agent imobiliar

 


Am fost foarte mulțumit de modul de predare al domnului Batovschi și am învățat foarte multe lucruri noi, cu toate că lucrez în agenție imobiliară de 3 ani. Este o plăcere să îl asculți și aș mai veni la curs, cu toate că nu mai am nevoie. Are un bagaj foarte mare de cunoștințe și recomand cu plăcere acest curs. Colectivul Ram-Info merită felicitat.
Cristea Grigore-Gogu – Constanța, curs agent imobiliar

 


A fost o experiență plăcută, care a îmbogățit bagajul meu de cunoștințe într-un mod unic. Colectivul Ram-Info este profesionist, chiar mi-a depășit așteptările.
Tudor Radu Iulian – București, curs agent imobiliar

 


O echipă prietenoasă, m-am simțit excelent. Prestația lectorului a fost pe măsură, iar colegii au adus și ei un plus de valoare și de experiență.
Roșoga Cornelia – Slatina, curs agent imobiliar

 


Totul a fost ok. Trainer bine pregătit și un profesor cu experiență.
Corlan Maria – București, curs agent imobiliar

 


Profesionalism, înțelegere, pricepere, explicații concise și utile.
Giuvelea Livia Mihaela – Dolj, curs agent imobiliar

 


Foarte bine pregătiți, informațiile obținute la curs excelente.
Radu Iuliana – București, curs agent imobiliar

 


Un curs foarte bun, complet, obiectiv, cu un trainer foarte pregătit și un colectiv excepțional.
Ivan Cristina – București, curs agent imobiliar

 


Personal bine pregătit, profesionist, informații bine structurate și de calitate. Recomand 100%.
Carabelea Răul – Brașov, curs agent imobiliar

 


Sunt foarte mulțumită de cursul de brokeri imobiliari și mai ales de colectivul Ram-Info. Voi recomanda tuturor colegilor să urmeze cursurile dumneavoastră.
Cristina Gențiana Botezatu – curs agent imobiliar

 


Cursul de broker imobiliar este foarte bun, cu un colectiv excelent. A fost o plăcere să particip.
Ștefan Cojic – Timișoara, curs agent imobiliar

 


Cursul imobiliar este foarte bun și interesant, iar metoda de predare este excelentă și cu un profesor foarte pregătit.
Dragoș Remus Pascu – curs agent imobiliar

 


La cursul de broker imobiliar, am avut un profesor foarte bun, pregătit și cu foarte multă practică, care ne-a explicat foarte bine. Am înțeles tot ce m-a interesat.
Cătălin Păun- curs agent imobiliar

 


Cursul de broker imobiliar a fost foarte bun, interesant, am învățat foarte multe noțiuni noi, necesare și utile în activitatea mea viitoare, merită participarea la întregul curs, deși unii vor doar diploma.
Ștefan Grădea- curs agent imobiliar

 


Cursul de agent imobiliar este foarte bine structurat și este susținut de un suport de curs și de un trainer valoroși. Colectivul și instructorul sunt foarte bine pregătiți și oferă un curs foarte valoros, ce mă va ajuta să îmi desfășor activitatea într-un mod profesionist.
Romulus Țător – curs agent imobiliar

 


Felicitări pentru acest curs de brokeri imobiliari! Este foarte bine structurat, atinge toate laturile necesare practicării meseriei, iar instructorul este deosebit, bine pregătit și cu multă experiență în domeniu. Colectivul Ram-Info este foarte primitor, cu atitudine pozitivă, corect, prompt.
Elena Romanasu – curs agent imobiliar

 


Am avut plăcerea să constat că participarea la o specializare în domeniul imobiliar este chiar plăcută și interactivă. Cursul a fost predat la un nivel profesionist și pe înțelesul tuturor. Am să recomand cu plăcere prietenilor și cunoscuților această firmă și cursurile organizate. Mult succes!
Florin Filip – curs agent imobiliar

 


Vă mulțumesc pentru această perfecționare a cunoștințelor mele în domeniul imobiliar. Aici am avut ocazia să învăț metode noi, care sunt convins că mă vor ajuta să devin un profesionist în domeniu.

Iulian Darie – curs agent imobiliar

 


Cursul de brokeri m-a ajutat să mă lămuresc în multe probleme întâlnite în practică, iar suportul de curs este întocmit profesional și conține toate informațiile necesare practicării acestei meserii. A fost o plăcere să particip și nu am simțit nevoia pauzelor.
Ruxandra Popescu – curs agent imobiliar

 


Aici, la cursul de agenți imobiliari, am întâlnit un colectiv drăguț, amabil și profesionist, iar formatorul foarte bine pregătit și cu multă experiență imobiliară.
Cristian Ghirba – curs agent imobiliar

 


Am avut foarte multe de învățat de la lector, consider că este un profesionist în domeniul său. Colectivul Ram-Info este compus din persoane mereu cu zâmbetul pe buze.
Neatu Andreea – Brăila, curs agent imobiliar

 


Este util să găsești o soluție de reconversie profesională și să obții calificarea necesară pentru a activa într-o nouă meserie. Mai ales în cazul în care, de-a lungul timpului, ai ajuns să ai afinități pentru o meserie în care nu te-ai pregătit la timpul potrivit.
Moanta Valeriu Cristian – curs agent imobiliar

 


Instructorul cursului de broker imobiliar are experiență în domeniu și transmite frumos, dar uneori se abate de la curs intrând prea mult în anumite detalii.
Aș fi dorit mai multe informații despre negocierea cu clienții și la ce dificultăți să te aștepți în această meserie, precum și metode de depășire a acestora.
Păun Alexandru – curs agent imobiliar

 

Colectiv amabil, profesionist, serviabil și deschis către client, curs bine structurat.
Mulțumesc pentru sprijinul acordat!
Dragomirescu Radu- curs agent imobiliar


Cursul de broker imobiliar a fost foarte interesant, iar profesionalismul este una dintre valorile Ram-Info. Trainerul este foarte bine pregătit, entuziast. Voi reveni și la alte cursuri organizate aici.
Beican Răzvan – Bistrița, curs agent imobiliar

 


Cursul de agent imobiliar/broker imobiliar a fost foarte bine organizat și foarte bine structurat. Domnul profesor a fost la obiect și a comunicat foarte bine cu noi.
Maeran Cristina – Bistrița, curs agent imobiliar

 


Toate informațiile cursului, dotările, metoda de predare, instructorul, au fost la superlativ. Am fost foarte mulțumit.
Constantin Ion – București, curs agent imobiliar

 


Am participat la cursul intensiv broker imobiliar și am beneficiat de o organizare foarte bună, trainer foarte bine pregătit. Recomand!

Cucu Lucian – Bistrița, curs agent imobiliar


Cursul intensiv de broker imobiliar este foarte util, iar colectivul de la Ram-Info, foarte bine pregătit. Voi recomanda mai departe și la alți colaboratori.
Sighiartau Otniel – Bistrița, curs agent imobiliar


Cursul de broker imobiliar mi-a fost de mare ajutor și-mi va da o mare încredere în viitoarele job-uri.

Moraru Ionuț- curs agent imobiliar

 


Am participat la cursul de agent imobiliar și mi-a plăcut, a fost un curs profesionist organizat și susținut de profesioniști.
Turi Alexandru – Cluj Napoca, curs agent imobiliar

 


Organizarea și conținutul cursului sunt foarte bune. Cursul mi-a fost util, am primit un volum mare de informații relevante și utile într-un timp record.
Negruți Alexandra Daniela – curs agent imobiliar

 


Am o părere foarte bună vis-a-vis de colectivul Ram-Info. Cursul îl consider foarte util, foarte bine structurat și, de asemenea, mă ajută foarte mult în activitatea personală.
Gheorghe Grigore – curs agent imobiliar

 


Cursul a fost extrem de util, a venit cu informații relevante și consider că au produs și vor produce un avantaj comercial în activitatea mea.
Olteanu Ioana – curs agent imobiliar

 


Participând la cursul de broker imobiliar, am cunoscut o nouă oportunitate. Mă bucur că am avut inspirația de a cunoaște echipa. A fost o adevărată plăcere. Trainerii te fac să ai încredere în șansele tale, insuflând o doză reală de optimism. Din punct de vedere profesional, pot să spun că ai nevoie doar de voință. Îți va face plăcere să studiezi, bucurându-te de multitudinea de cunoștințe acumulate. Începi să gândești sistematic, profesionist. Toată stimă! Sunt foarte umani, empatici,prietenoși, profesioniști. Ori de câte ori voi avea ocazia, îi voi căuta fie pentru a le cere păreri, fie pentru a-i vizita pur și simplu.

Marcel H Baia Mare – curs agent imobiliar

 


Colectivul este plăcut, organizarea bună, iar cursul este foarte detaliat și folositor în activitatea pe care am început să o practic.
Isache Cătălin – curs agent imobiliar

 


Cursul de formare broker imobiliar a fost structurat foarte bine pe capitole, s-au prezentat informațiile într-un mod clar, cu argumentare și exemplificare din viață reală imobiliară. Instructorul este o persoană bine pregătită profesional, are legătură și cu dinamicitatea pieței actuale. Personalul a fost de excepție, am avut o colaborare și o susținere foarte bune din partea lor. Felicitări!
Stanciu Adrian – curs agent imobiliar

 


Colectivul Ram-Info este unul profesionist, organizarea este eficientă, reușind să parcurgă un nivel mare de informații într-un timp foarte scurt. Cursul este interactiv și conține informații foarte precise și suficiente pentru practicarea acestei meserii.
Cordun Emil Cristian – curs agent imobiliar

 


Sunt foarte mulțumită de organizarea firmei, a cursului și de noțiunile predate. Colectivul Ram-Info se descrie prin profesionalism și seriozitate.
Ciocîrlan Irina – curs agent imobiliar

 


Cursul este foarte folositor. Aici am beneficiat de o metodă foarte bună de predare, o atmosfera destinsă, persoane deschise și comunicative.
Veneticu Marius Victor – curs agent imobiliar

 


În cadrul cursului, am beneficiat de profesionalism, seriozitate și punctualitate. Organizarea, cursul și cadrul de desfășurare sunt foarte bune.
Tolea Bogdan – curs agent imobiliar

 


Un colectiv primitor, organizare bună. Cursul a corespuns așteptărilor și consider că a meritat efortul deplasării la București, pentru a participa la acest curs.
Blaga Hajnalka Klara – Aleșd / Bihor, curs agent imobiliar

 


Am beneficiat de condiții foarte bune și multă căldură. Formatorul cursului are foarte multă experiență pe care o transmite cu drag, informații foarte utile. Cursul a fost interactiv.
Luca Jenica – București – curs agent imobiliar

 


La această firmă am găsit seriozitate, profesionalism și orientare către cursant. Cursul este adaptat corespunzător pieței actuale.
Borcan Tiberiu Ciprian – Craiova, curs agent imobiliar

 


Colectivul Ram-Info este amabil și profesionist. Organizarea a fost corespunzătoare, cursul a atins principalele probleme necesare pregătirii profesionale, a fost bine sintetizat și structurat. Despre formator am numai cuvinte de apreciere, fiind un profesionist desăvârșit, cu experiență vastă, având și calități pedagogice foarte bune. A reușit să facă cursul atractiv și, ce este cel mai important, să sintetizeze conținutul acestuia într-un mod deosebit. Mulțumiri!
Liviu Mihăilescu – București, curs agent imobiliar

 


Colectivul este minunat, organizarea foarte bună, cursul a fost exact ceea ce m-am așteptat, formatorul de excepție. Voi mai urmă cu încredere și alte cursuri la Ram-Info.
Niculae Cornelia – București, curs agent imobiliar

 


Am participat cu plăcere la acest curs. A meritat efortul deplasării la București. Voi recomanda cursul cu drag și cunoscuților mei. Mult succes pe mai departe!
Ivan Leț Lavinia Ancuța – Bihor, curs agent imobiliar

 


Încă de la primele contacte, am descoperit persoane deosebit de amabile. Au fost deschiși la întrebările mele, oferindu-mi suport material, disponibilitate, încurajare.
Sunt încântat că am avut ocazia să particip la curs. Am primit informații de calitate și am întâlnit persoane care reprezintă un exemplu de profesionalism și au o foarte bună pregătire pedagogică.

Husti Marcel Vasile – Baia Mare, curs agent imobiliar


Feedback curs asistent manager

Am participat în întregime la cursul de asistent manager. M-a ajutat să îmi îmbunătățesc organizarea timpului, să folosesc toate informațiile despre Word, Excel și Power Point pe care nu le stăpâneam. Pentru o persoană care practică această meserie, cursul este de real folos. Instructorul foarte bun.

Livia-Mariana, Dorohoi/Botoșani – curs asistent manager

 


Cursul este util atât celor ce doresc să învețe ce presupune meseria de secretar/secretară, cât și celor care lucrează deja pe un astfel de post. Metoda de predare este interactivă și precisă, iar lectorul cursului foarte bine pregătit.

Mariana-Ancuța, Timișoara – curs asistent manager

 


Am fost bine informată de la început, lămurite toate problemele, iar personalul foarte bine pregătit.

Mihaela, București – curs asistent manager

 


Echipa Ram-Info este profesionistă. Organizarea cursului a fost exact cum mă așteptăm, iar instructorul a fost la nivel înalt.

Florina-Anastasia, Neamț/Român – curs asistent manager

 


Colectiv foarte bine pregătit, tot timpul prezent și activ, m-a lămurit în toate problemele întâmpinate.

Cristiana, București – curs asistent manager

 


Ram-Info este una dintre cele mai bune companii de consultanță și perfecționare din țară, cu formatori foarte bine pregătiți și condiții foarte bune de lucru. Respect și recomand cu drag această companie!

Ancuța-Ionela, Bacău – curs asistent manager

 


Colectivul Ram-Info, de la primul meu apel, mi s-a părut excepțional, receptiv, responsabil, grijuliu, dar cel mai tare am fost uimită de răbdarea și amabilitatea cu care se adresează clienților. Doamna formator este foarte bine pregătită, inteligentă și cu o cultură vastă. Vocea doamnei te cucerește din prima.

Mariana, Galați – curs asistent manager

 


Informația primită a fost peste așteptările mele, mă bucur că am ales acest curs. Mulțumesc!

Cătălina, curs asistent manager

 


Totul a decurs foarte bine. Mi-a plăcut mult de tot doamna instructor.

Mihaela, curs asistent manager

 


A fost un curs bine organizat. Ideile principale au fost bine punctate.

Andreea Corina, curs asistent manager


Un curs excelent! Doamna Liliana a fost un lector minunat de la care am învățat tot ce doream să învăț la acest curs.
Ana-Maria, București – curs asistent manager

 


Profesioniști și umani, dedicare totală în orele de curs. Pe lângă căldura și afectivitatea cu care am fost primiți și ulterior tratați, mă bucur că există emancipare, civilizație și spirit occidental. Felicitări și multă admirație!
Petrescu Constantin – Prahova, curs asistent manager

 


Cursul a fost bine organizat din toate punctele de vedere, a cuprins tot ce mă interesa. Formatorii au fost foarte bine pregătiți și au putut transmite informațiile într-un mod profesionist. Vă mulțumesc!
Anastase Ioana – Ploiești, curs asistent manager

 


Personal calificat, foarte explicit, amabil, colectiv tânăr. Am urmat cu mare plăcere cursul. Mulțumesc!
Lazăr Georgeta – Prahova, curs asistent manager

 


Am urmat cursul, personalul este amabil, bine instruit, informații captivante, adevărați profesioniști. Mulțumesc pentru tot! Voi reveni cu mare plăcere!
Călin Liliana Elena – Ploiești, curs asistent manager

 


Cursul a fost complex, bine structurat, excelent.
Bucur Ecaterina – Călărași, curs asistent manager

 


Echipa este bine pregătită, organizată, serioasă, iar cursul foarte practic și eficient.

Ispas Florentina – București, curs asistent manager

 


Mie acest colectiv mi s-a părut superb, fetele sunt foarte drăguțe, cursul complet și practic. M-am simțit excelent!
Dragomir Florentina – Ploiești, curs asistent manager

 


Cursul a corespuns așteptărilor mele și am asimilat informații și metode de calitate, necesare în desfășurarea activității.
Ana Maria Istratie – curs asistent manager

 


Am găsit o echipa foarte bună, organizată, serioasă, care oferă informații de calitate, specializări pe măsură și un curs bun și practic.
Mihaela Bugnariu – curs asistent manager

 


Cursul a fost foarte bun, bine structurat și organizat.
Silvia Mihăilă – curs asistent manager

 

Participând la cursul de asistent manager, am descoperit un program eficient, o organizare și o metodă de predare foarte bune, ce au corespuns așteptărilor mele.
Bogdan Preda – curs asistent manager

 


Cursul a fost organizat și s-a desfășurat la un nivel profesionist și mi-a completat toate lipsurile. Sunt gata să revin oricând. Felicitări!
Niculina Sardan – curs asistent manager

 


Organizarea cursului este excelentă, programa și suportul de curs sunt complete, iar profesorul foarte bine pregătit, exigent și urmărește interesul cursanților. Felicitări!
Nicoleta Lilea – curs asistent manager

 


Am asimilat într-o perioadă relativ scurtă, neașteptat de multe noțiuni și informații ce îmi sunt deja utile în activitatea mea. Felicitări formatorului și echipei Ram Info!
Mihaela Antonescu – curs asistent manager

 


Am absolvit cursul și consider că aici am găsit o echipă foarte bine pregătită profesional, am primit informații foarte bine structurate și la obiect.
Cu siguranță, voi reveni și pentru alte specializări și voi recomanda și altora acest centru.
Păun Ionel – Brăila, curs asistent manager

 


La această companie, am găsit lectori de calitate, profesionalism, organizare excepțională, serviabilitate. Cursul este accesibil, complex și pe înțelesul tuturor.
Panaite Felicia-Diana – București, curs asistent manager

 


Tocmai am absolvit cursul și pot spune că este foarte bine structurat, am dobândit foarte multe cunoștințe noi, iar colectivul este de excepție.
Zidaroiu Maria Larisa – Prahova, curs asistent manager

 


Vreau să mulțumesc întregii echipe Ram Info pentru bagajul de cunoștințe acumulat, pentru consilierea de care am beneficiat și care m-a orientat într-o nouă direcție a carierei mele, pentru profesionalismul cu care au organizat totul și căldura sufletească cu care ne-au susținut.
Tudoran Andreea Raluca – București, curs asistent manager


 

Am ajuns la cursul de asistent manager fiind obligație de serviciu, însă nu regret niciun moment și voi reveni, de această dată din plăcere, pentru a participa și la alte cursuri organizate de acest colectiv minunat și susținute de trainerul care este un om deosebit și un adevărat profesionist.
Cozma Loredana – București, curs asistent manager

 


În cadrul companiei Ram-Info, am absolvit patru cursuri de specializare și pot spune că este una dintre cele mai bune companii de consiliere și perfecționare din țară, cu formatori foarte bine pregătiți și condiții foarte bune de lucru. Respect și recomand cu drag această companie.
Marian Gheorghe Mihai – București, curs asistent manager

 


A fost un curs foarte util, foarte bine structurat, iar cei care s-au ocupat de predare și management au făcut o echipă foarte bună. Vă mulțumesc și sper să ne revedem și în cadrul altei oportunități de studiu.

Gîscă Roxana Elena – Bacău, curs asistent manager

 


Colectivul Ram-Info a fost de ajutor, ne-a oferit informații suplimentare de fiecare dată când a fost cazul.

Duță Elena Luiza – Prahova, curs asistent manager

 


Vă mulțumesc pentru informațiile acumulate în timpul cursului. Aceste informații mă vor ajuta în activitatea mea de viitor asistent manager, plecând la drum cu un bagaj solid de cunoștințe.

Mirea Simona Mihaela – Argeș, curs asistent manager

 


Totul a fost perfect! Vă mulțumesc pentru experiența de neuitat și pentru toate cunoștintele dobândite în cadrul cursului, dar și pentru cele suplimentare, oferite cu mult drag, în pauze.

Stoian Georgiana Ștefania – București, curs asistent manager

 


Organizarea, cursul, instructorii au fost de mare ajutor, au creat un mediu plăcut și practic pentru asimilarea informațiilor necesare. Abia aștept să le pun în practică!

Sava Elena Georgeta – Bacău, curs asistent manager

 

Feedback curs coach – specialist în activitatea de coaching

Cursul Specialist în activitatea de coaching a fost organizat foarte bine, informațiile au fost transmise în mod adecvat înțelegerii și asimilării lor.

Rebegea Eugen

 


Mi-a plăcut structurarea și organizarea cursului de coach. Am să revin în mod sigur, cu drag, și la alte cursuri organizate aici.

Maria Luiza, curs specialist în activitatea de coaching

 


Formatorul Alexandra este dedicat și cu multă experiență, atent la nevoile grupului. Colectivul foarte ok.

Simona – curs specialist în activitatea de coaching

 


Îmi place foarte mult colectivul, atmosfera, organizarea și perioada de desfășurare (la sfârșit de săptămână), prețul, instructorul și posibilitatea reală de a evolua.

Camelia – curs specialist în activitatea de coaching

 


Organizare bună, informații extraordinare. Lectorul este foarte bine informat, un profesor desăvârșit! Am învățat foarte multe în cadrul cursului, dar și doar observând-ul. Felicitări, Alexandra! Mulțumesc! Felicitări, Ram-Info!

Paula – curs specialist în activitatea de coaching

 


Alexandra, formatorul, a fost extraordinară din toate punctele de vedere. A predat excepțional, informația a fost calitativă, atmosfera pe care a construit-o împreună cu colectivul m-au făcut să mă simt ca acasă. Revin cu drag pentru cursuri viitoare.

Maria – curs specialist în activitatea de coaching

 


Mă bucur că v-am ales pe voi și că prin intermediul vostru am întâlnit oameni minunați.

Beatrice Mihaela – curs specialist în activitatea de coaching

 


În cadrul cursului de coaching, am găsit profesionalism, tehnici de calitate, seriozitate și flexibilitate.

Adrian Marius – curs specialist în activitatea de coaching

 


Super profesioniști din toate punctele de vedere.

Anca – curs specialist în activitatea de coaching

 


Am observat că personalul este foarte amabil și profesionist. De fiecare dată când a fost nevoie de asistență sau îndrumare de vreun fel, personalul a fost prompt și eficient. Cursul a fost foarte valoros. Mulțumesc!

Aurel – curs specialist în activitatea de coaching

 


Cursul a fost foarte bine structurat, cu un echilibru bun între teorie și exercițiile practice. Informațiile au fost relevante și interesante. Alexandra este un trainer excelent, iar colectivul Ram Info ne-a susținut și a fost amabil. Am apreciat în mod deosebit buna pregătire a Alexandrei, formatorul cursului și pasiunea pe care o pune în acest curs. Mulțumesc!

Cristina Ileana – curs specialist în activitatea de coaching

 


Mi-a plăcut, probabil voi reveni dacă apar și alte cursuri în sfera mea de interes, și mai ales cu Alexandra, formatorul cursului. Poate pe viitor ne oferă NLP.

Cristina – curs specialist în activitatea de coaching

 


A fost un curs intensiv cu abordare complexă a cunoștințelor necesare specialistului în activitatea de coaching. Mulțumesc pentru tot ce am învățat pe perioada cursului, trainerului Alexandra Constantinescu, care a dat dovadă de răbdare, competență profesională, abilități deosebite de comunicare, transferând din energia personală întregului grup de cursanți.

Dionise – curs specialist în activitatea de coaching

 


Mi-a plăcut foarte mult organizarea. Este foarte bun și suportul de curs, trainerul deosebit și profesionist. Am apreciat faptul că, datorită informațiilor asimilate în timpul cursului, mi s-au deschis numeroase perspective ulterioare.

Lucian – curs specialist în activitatea de coaching

 


În cadrul acestui curs, am găsit profesionalism, informații de calitate, respect, trainer având cunoștințe solide.

Ioana – curs specialist în activitatea de coaching

 


Aici am găsit o atmosfera caldă, deschisă, primitoare, respect pentru om și nevoile sale. Am învățat lucruri noi și necesare pentru mine și viitorii mei clienți. Instructorul este bine pregătit și un bun pedagog.

Zoltan – curs specialist în activitatea de coaching

 


A fost un curs care m-a ajutat să mă cunosc mai mult. Am învățat lucruri utile care mă vor ajută în ceea ce fac pe parte profesională, dar și în domeniul personal. Vă mulțumesc și felicitări!

Anca Florica – curs specialist în activitatea de coaching

 


O echipa frumoasă. Cursul de coach interesant și revelator, iar Alexandra un instructor foarte pregătit. Aș mai veni la cursuri organizate de ea.

Alexandra – curs specialist în activitatea de coaching

 


Am fost încântat de modul de organizare, de atmosferă, de înțelegerea și cooperarea care au facilitat asimilarea informațiilor extrem de complexe. Pentru mine personal, cursul a prilejuit reflecții și revendicări care au depășit cadrul propriu-zis al tematicii și văd deja aplicații practice ale acestora.

Mioara – curs specialist în activitatea de coaching

 


Fiind vorba de „succes și excelență”, mi-ar fi plăcut ca, pe lângă informațiile legate de aspecte psihologice, cursul să conțină și elemente legate de „formule de succes”,  gen obiective SMART (subiect amintit, dar nedezvoltat) și alte elemente care să îl ajute pe „client” să își atingă obiectivele cu un randament mai bun. Cu alte cuvinte, prea multă analiză psihologică și prea puțină analiză de business.

Daniel – curs specialist în activitatea de coaching

 


Având în vedere condițiile în care am efectuat acest curs, din cauza situației pandemice, totul a decurs într-un mod benefic pentru fiecare dintre părți, atât client, cât și din punctul de vedere al firmei. Am beneficiat de cunostințe utile și practice pentru viitoarea ocupație.

Ionela – curs specialist în activitatea de coaching

 

Feedback curs consilier dezvoltare personală

A fost un curs excelent, la care m-am simțit foarte bine, formatoarele profesioniste, de mare ajutor. M-au surprins în mod extraordinar lucrurile noi și incitante, care mi-au depășit cu mult așteptările. Îl recomand cu multă căldură persoanelor interesate și tuturor cunoscuților mei.

Sebastian Burnaz – Arad, 20.12.2020

 


Prin acest curs, am trăit o experiență incredibil de frumoasă, am avut norocul să fac parte dintr-un grup închegat și diversificat din punct de vedere al meseriilor practicate. Ambele formatoare, Florentina și Alexandra, sunt două femei puternice și foarte bine pregătite, care ne-au ghidat și ajutat eficient să înțelegem și să asimilăm fiecare aspect,tehnică din curs. Am asimilat foarte multe informații, atât de la formatori, cât și de la colegi, însă conectarea subtilă a grupului a fost incredibilă. Am rămas cu o amintire și cu o stare de neuitat!!

Alina Taflan – București, 20.12.2020

 


Întregul colectiv, cât și cursul, au fost conform așteptărilor mele atât din punct de vedere informațional, cât și emoțional. Mi-am format o impresie foarte bună. Mulțumesc pentru această formare minunată!

Adrian Mocanu – București, 20.12.2020

 


Acest curs, teoretic și practic, a fost conceput și predat la un nivel excepțional. Îl recomand cu multă plăcere!

Dana Bădo – Curtea de Argeș, 20.12.2020

 


Am participat la un curs unde totul (profesori, materiale de curs, colegi) a fost absolut minunat. Mulțumesc!

Alexandra Zachi Halooc – București, 20.12.2020


 

Un curs cu adevărat cuprinzător cu informație utilă și practică care poate ajuta atât în viața reală, cât și în cadrul ședințelor care vor fi ținute de viitorul consilier. Formatori implicați și pregătiți care mi-au oferit răspunsuri relevante și mi-au dat exemple concrete pentru a asimila mai bine materia. Suportul de curs devine o plăcere atunci când este susținut de oameni cu experiență atât profesională, cât și de viață. Într-adevăr, o echipă pasionată de dezvoltare personală. Mulțumesc pentru momentele de inspirație pe care le-am trăit la cursul de dezvoltare personală. Îl recomand cu drag!

Andreea Chilianu – București, 21.12.2020

 


Am primit informații cu desfășurarea cursului la timp, cu detalii relevante. Trainer profesionist, cu experiență, claritate și ușurință în exprimare, răspunsuri explicite și ușor de înțeles la toate întrebările.

Cristina – București, curs consilier dezvoltare personală

 


Mi-a plăcut modul de predare. Alexandra reușind să explice tehnicile și noțiunile pe înțelesul meu. A fost foarte receptivă la cererile mele, la întrebări și la sugestii.

Florica Ștefania – Popești-Leordeni/Ilfov, curs consilier dezvoltare personală

 


Cursul consilier dezvoltare personală îl recomand tuturor celor care lucrează cu oameni, indiferent de domeniu. Atât timp când îți schimbi tu credințele limitative, modul de gândire, cu siguranță, relațiile cu ceilalți se vor îmbunătăți. Alexandra este un om deosebit. A reușit cu multă voie bună și relaxare să facă accesibile informațiile din curs, care la prima vedere par foarte încurcate și inaccesibile.

Ana-Maria – Corbeanca/Ilfov, curs consilier dezvoltare personală

 


Atmosfera excelentă. Personal pregătit. Profesioniști. Foarte săritori, cu răbdare și înțelegere a problemelor ivite.

Adrian – Golești/ Vrancea, curs consilier dezvoltare personală

 


Pentru mine, consilierea prin artă a reprezentat o revelație. Am descoperit cât de multe poți face, cât de mult poți ajuta o persoană, într-un mod atât de simplu, cu instrumente creative. Am descoperit tehnici diverse, cu aplicabilitate largă. „Savuram” toate informațiile primite din dorința de a nu pierde nimic. Consider că am făcut cea mai bună alegere, atunci când am decis să mă înscriu la acest curs. Mi-a deschis noi orizonturi. Mulțumesc din tot sufletul.

Anna – Cluj-Napoca, curs consilier dezvoltare personală

 


E un curs foarte bine structurat, cu o informație bogată și foarte utilă. M-a ajutat atât pe plan personal, cât și profesional. Instructoarea a predat într-o manieră profesionistă, dar în același timp, a creat un cadru în care fiecare s-a putut simți în largul sau, astfel încât să asimileze informația într-un mod cât mai eficient.

Diana Andra – Cluj-Napoca, curs consilier dezvoltare personală

 


Mi-a plăcut foarte mult acest curs. Am rămas cu o imagine foarte clară despre ce înseamnă consilierea pentru dezvoltare personală. Formatorul este cu experiență în domeniul consilierii, venind cu exemple concrete și ajutând participanții la curs să integreze informațiile prezentate prin jocuri de rol și studiu de caz. În plus, este o persoană foarte caldă, care a știut foarte repede să creeze o atmosfera destinsă și de încredere între cursanți. Marea descoperire pentru mine la acest curs a fost partea de consiliere prin artă, despre care nu știam mare lucru. Am aflat acum că furnizează instrumente foarte puternice de auto-cunoaștere și de indentificare a soluțiilor de dezvoltare personală, pe care sunt sigură că le voi folosi în viitor.

Cristina B. – Cluj-Napoca, curs consilier dezvoltare personală

 


Cursul acesta a venit la momentul potrivit cu informațiile potrivite. Cel mai mult a contat însă felul cum au fost prezentate, materia a fost foarte bine structurată, foarte multe exemple din experiență proprie. De la început m-a atins luminiozitatea și delicatețea în voce, în gesturi. Momentele în care am avut și noi parte de consiliere au fost și ele revelatorii. Am învățat și din cele proprii și din asistarea la consilierea altora. Ce am apreciat în special a fost abordarea, deși succintă, a aspectului spiritual al ființei umane în dezvoltare personală, un aspect ignorat în alte cursuri de dezvoltare personală, precum și expunerea pericolelor în neglijarea acestui aspect sau în abuzarea de el.

Cristina – Cluj-Napoca, curs consilier dezvoltare personală

 


Locație foarte bine aleasă și accesibilă. Informațiile foarte bine structurate și predate. Suportul de curs util și practic. Atmosfera plăcută până la final. Mi-au plăcut în mod special implicarea și energia instructorului și calitatea informațiilor predate.

Ramona – Cluj-Napoca, curs consilier dezvoltare personală

 


Acest curs a fost exact ce căutam de foarte multă vreme. Am primit doar informații valoroase pe care abia aștept să le aplic. Suportul cursului este unul clar, coerent și valoros pentru orice consilier care vrea să abordeze metoda consilierii prin artă. O reală valoare a cursului este și doamna lector, care pe lângă redarea informațiilor de curs a încărcat constant atmosfera cu o energie incredibilă de susținere și de încredere.

Maria Mihaela – Cluj-Napoca, curs consilier dezvoltare personală

 


Am avut bucuria de a participa la cursul consilier pentru dezvoltare personală, un curs deosebit, puternic interactiv, constructiv, în cadrul căruia am descoperit lucruri noi și interesante și la care am găsit răspunsurile pe care le căutam. Deosebită este și prestația Alexandrei, de o rară autenticitate și foarte bine pregătită. M-am simțit minunat! Vă mulțumesc!

Popescu Aurora

 


Informațiile predate sunt explicate prin exemplificări din viața reală, pentru ca înțelegerea să se producă mai ușor. Structura cursului te ajută să înțelegi mai ușor pașii procesului de consiliere dezvoltare personală.
Florina Carmen, curs Consilier dezvoltare personală

 


Cursul a fost organizat foarte bine, formatorul Alexandra este minunat, un extraordinar profesionist.
Mihaela Monica – curs consilier dezvoltare personală

 


Având în vedere credibilitatea dumneavoastră, am observat și o foarte mare dedicare pentru orele în care cursul s-a desfășurat. Pe lângă căldura și afectivitatea cu care am fost primiți și ulterior tratați, mă bucur că există emancipare, civilizație și spirit occidental. Felicităriși multă admirație!
Petrescu Constantin – Prahova

 


Implicarea colectivului Ram-Info este una evidentă, de la ospitalitate, familiaritate, până la profesionalism. Cursul consilier dezvoltare personală, deși foarte concentrat, a fost extrem de instrumental pentru mine, ridicându-mi nivelul de conștientizare, înțelegere și empatie, zone altădată ignorate. Instructorul este o persoană agreabilă, plăcută, tonică, expresivă, stimulatoare, cu o mare capacitate de sinteză și datorită căreia cursul a devenit digerabil și ușor asimilabil, cu adevărat util.
Bracea Larisa – București

 


La cursul Consilier dezvoltare personală au fost multe informații prezentate într-un mod foarte ușor de înțeles, Alexandra (formatorul cursului) transmite foarte bine și pe înțelesul tuturor.
Pohrib Adriana – Iași

 


Am fost plăcut impresionată de profesionalismul acestui colectiv. Vă mulțumesc pentru felul în care ați reușit să transmiteți informațiile din curs.

Mihăilă Georgiana – Ploiești

 


Atmosferă foarte plăcută și material ușor de parcurs. Voi reveni să asist la cursul de dezvoltare personală, mă bucur că există opțiunea.

Haimovitz Otilia Thea – Bacău

 


Cursul a fost organizat cu mult profesionism, a atins obiectivele propuse. Alexandra este o persoană minunată, care a predat cu mult profesionalism, implicare, răbdare și dorința de a comunica cât mai aproape de nevoile noastre.

Tănase Gabriela – Focșani

 


Ram-Info este ok, organizat, flexibil, orientat atât spre client, cât și spre rezultate. Alexandra este un bun formator și prezentarea acestui curs s-a încadrat în toate aspectele propuse.

Gabor-Iliescu Paul – București

 


Un curs excelent, bine structurat care îmbină teoria cu practica. Voi recomanda altor doritori acest curs.
Stoenescu Cristina Ofelia – București

 


Am fost încântată de tot ce am aflat. Sunt informații necesare atât pentru viața de toate zilele, cât mai ales pentru a-mi deschide o firma/ cabinet în acest frumos domeniu.
Răduță Carmen Viorica – Bacău

 


Cursul este bine structurat și înglobează informațiile necesare prestării acestei meserii. Instruirea a fost profesională ca atare înțelegerea informațiilor a fost mult facilitată.
Frasteli-Gheorghe Adina – București

 


Un curs dinamic, dens ca informații, cu multe activități practice. Alexandra stăpânește foarte bine atât informațiile pe care le predă, cât și publicul auditor.
Agache Alina – Iași

 


Sunt mulțumită, Alexandra este un trainer foarte serios care-și atinge obiectivele și reușește să comunice foarte bine. Colectivul este foarte prietenos, atmosfera este familiară, dar și profesionistă în același timp.
Pițu Nicoleta – București

 


Prin cursul de consilier dezvoltare personală, am găsit multe răspunsuri și depistat multe tipare de comportament și de limbaj, am învățat multe tehnici deosebite și utile în comunicarea și lucrul cu ceilalți. Voi reveni și la alte cursuri și mai ales la cel de consiliere prin artă. Felicitări organizatorilor și Alexandrei!
Luiza Olenici

 


Cursul consilier pentru dezvoltare personală este excelent, pe înțelesul tuturor, profesionist, organizat și predat de către un profesionist care ne-a susținut constant. Acest curs îmi lipsea și aveam nevoie de informațiile și susținerea primite aici. Vă mulțumesc!
Albert Otulescu- BUCUREȘTI

 


Totul a decurs excelent și a fost foarte bine organizat. Aplicațiile practice de consiliere și exemplificările primite au îmbunătățit consistent cunoștințele fiecăruia dintre participanți, transmise de un trainer excelent.
Dana Alina Iolu

 


Cursul de consilier dezvoltare personală este complet, foarte bine structurat, plin de aplicații practice, trainer bine pregătit și cu experiență, organizare și colectiv foarte bune.
MARIA ALINA GUTOI

 


Consilier pentru dezvoltare personală este un curs minunat, bine structurat și organizat cu multă dragoste. Informație de calitate, predată de o adevărată profesionistă, întru-un mediu super ok.
Angela Udrea

 


Colectivul Ram-Info este deosebit, foarte profesionist, prompt și atent cu participanții. Cursul de consilier dezvoltare personală are o structură foarte bună, deosebită, iar lectorul este o persoană foarte pregătită, cu experiență în formare și practică, cu o putere inedită de comunicare și prezentare.
Mihai Adrian Păun

 


La cursul de consilier pentru dezvoltare personală, am fost plăcut impresionat de profesionalismul colectivului și formatorului, de conținutul bogat în tehnici de descoperire a nevoilor noastre și ale interlocutorilor, și mai ales de experiența trăită alături de colegi în ședințele de practică.
Daniel Voinea

 


Cursul de consilier pentru dezvoltare personală este un curs surprizător de complex, cu metode de lucru moderne și diverse, predate excelent de către un trainer foarte bine pregătit, într-un cadru relaxant și atrăgător. Recomand!
Luciana Nicoară

 


Despre cursul de consilier pentru dezvoltare personală am o părere foarte bună, este structurat excelent și foarte bine și clar predat. Despre companie și organizare am o părere excelentă, localizare centrală, seriozitate, flexibilitate, eficientă, promptitudine.
Iulia Olteanu

 


Cursul de consilier pentru dezvoltare personală chiar merită făcut, conține informații de calitate, predate de o persoană deosebită și foarte bine instruită, într-un cadru deosebit. Se pretează foarte bine și pentru persoanele din alte domenii de activitate, care nu au practică în cabinet.
Ștefan Fedeleș

 


Cursul de consilier pentru dezvoltare personală a fost foarte instructiv, bine structurat cu o îmbinare perfectă între teorie și practică, iar Alexandra este un trainer care transmite foarte mult și pune mult suflet în tot ce face. Mulțumesc din suflet pentru tot ce am trăit alături de voi și pentru tot ce am învățat!
Alina Mihai

 


Un curs foarte bine structurat, predat într-o manieră profesionistă și deosebită, de către un trainer profesionist, deosebit și înțelegător. Colectivul Ram-Info este profesionist, amabil, bun organizator de traininguri și evenimente.
Florin Neagu

 


Așteptarea a meritat! Cursul de consilier pentru dezvoltare personală organizat de Ram-Info este într-adevăr unic, deosebit, cu un formator de excepție și este desfășurat într-un cadru minunat. Uneori este bine să auzi spuse de altcineva, printr-o altă perspectiva, lucrurile pe care erai sigur că le cunoști. Este cea mai bună perfecționare. Spor la joc!
Tudor Vlad Popescu

 


Cursul este excelent din toate punctele de vedere, iar raportul dintre partea teoretică și cea practică este foarte bine realizat prin flexibilitate și adaptare la nevoile participantului. Voi reveni cu plăcere și la alte cursuri deosebite realizate de acest centru minunat.
Ilona Lixandru

 


Consilier dezvoltare personală, un curs foarte interesant și provocator, care m-a surprins în cel mai plăcut mod, deoarece inițial credeam că știu cum se va desfășura și că știu cam tot ce mișcă în domeniu! Felicitări organizatorilor și formatorului!
Laura Herețiu

 


Consilier dezvoltare personală – un curs excelent! Îl recomand celor interesați, deoarece merită. Formator și organizare excelente.
Susanu Gelu Teodor – Iași

 


Totul super ok. Mă felicit pentru alegerea făcută. Formatorul Alexandra Constantinescu este de excepție, iar tehnicile conținute în cursul consilier pentru dezvoltare personală m-au determinat să mă apuc imediat de treabă.
Hapeci Rodica – Buzău

 


Alexandra este un om frumos și mi-a făcut plăcere să particip la acest curs. Mulțumesc pentru tot ce am învățat de la ține! Am găsit la Ram-Info oameni calzi, obiectivi și pregătiți. Vă felicit pentru cursurile foarte interactive și trainerii profesioniști.
Rată Marinela Loredana – Iași

 


Pentru mine, cel mai important aspect a fost interacțiunea cu instructorul, care nu doar s-a arătat extrem de competent în prezența cursantului, a fost foarte receptiv și disponibil la întrebări, dispus să ofere feedback, s-a dovedit o prezență plăcută și agreabilă. Aș fi preferat un număr mai mare de ore alocate, pentru că asimilarea noilor cunoștințe să fie mai bine consolidată.
Horvath Alina Gabriela – București

 


Tehnicile de lucru îmi sunt foarte utile, iar informațiile foarte bine structurate, m-au ajutat să le asimilez.
Muntean Claudia – București

 


Trainer excepțional, cu dăruire și implicare totală, informații extrem de interesante împărtășite cu bucurie și pasiune.
Iolu Dana Alina – București

 


Apreciez modul în care am fost tratată de către colectivul Ram-Info. Mi s-a răspuns promt și pe larg la întrebări, atât înainte, cât și în timpul cursului. La curs nu am simțit niciun moment că sunt într-o sală de curs, m-am simțit ca într-un grup de prieteni. La sfârșitul zilei, am plecat mai bogată sufletește.
Anghelescu Sorina – București

 


Mi-a făcut plăcere să cunosc colectivul Ram-Info. A fost o experiență interesantă participarea la cursul de consilier pentru dezvoltare personală.
Achitei Margareta – Iași

 


Aș redenumi firma organizatoare în ”RAM-INFO 10+”! Urmând cursul de consilier dezvoltare personală, am reîntâlnit un trainer de excepție. În urma metodelor de lucru experimentate în cadrul acestui curs, am avut ocazia să identific și să conștientizez probleme personale vechi care m-au bântuit ani de zile. A fost uimitor pentru mine să constat că există o rezolvare logică și chiar simplă, dacă ești îndrumat cu artă, profesionalism și suflet. La rândul meu, aplicând cele învățate în cadrul acestui curs, jucând rolul de consilier, am identificat problemele unei vechi prietene și sub îndrumarea trainerului, am avut o revelație, iar suferință ei și-a găsit soluția și explicația. Ce pot să mai spun…doar mulțumesc.

Luiza Flămânzeanu

 


Cursul de consilier dezvoltare personală este extraordinar și extrem de profesionist, iar trainerul este mult peste așteptări. Mă felicit că am ales să urmez această formare aici.

Cristina Pîrlog

 


La cursul de consilier dezvoltare personală am găsit un trainer excelent, o bună organizare, o echipa deosebită și am trăit o experiență unică.
Valentina Arsene – Tulică

 


Participând la cursul de consilier de dezvoltare personală, am primit informații consistente, care aduc plus valoare, de la un trainer foarte valoros. Mulțumesc Ram -Info pentru acest curs și pentru profesionalismul de care dați dovadă.

Mariana Iorgulescu

 


Sunt foarte mulțumită de organizarea și desfășurarea cursului de consilier pentru dezvoltare personală, deoarece se acordă extrem de multă atenție cursanților. Am beneficiat de un instructor excelent, am primit informații de foarte bună calitate, un om foarte bine documentat cu reale performanțe educaționale. Mulțumesc întregului colectiv pentru tot ce ne-a oferit și pentru modul în care a făcut-o.

Carmen Liliana Petre

 


Am participat la cursul de consiliere dezvoltare personală și am beneficiat de o organizare deosebită și un formator foarte bine pregătit, profesionist. Îl recomand cu multă căldură.
Mihaela Funaru

 


Parcurgerea acestui nou curs, alături de Alina-Alexandra Constantinescu, m-a ajutat la însușirea principiilor de asertivitate, lucru care consider că mă va ajuta în activitățile mele de consilier de dezvoltare personală și formator, pe care le-am demarat tot în urma formărilor de aici.
Pîrău Dorina – București

 


Este important să te simți ca într-o familie și să participi cu plăcere la o formare. După parcurgerea cursurilor de consilier dezvoltare personală și de consiliere prin artă, pe lângă minunatele trăiri din timpul lor de desfășurare, se mai adaugă și această constatare. Mulțumesc.
Coman Florentina – București

 


În urmă repetării cursului de consilier dezvoltare personală cu Alexandra, am schimbat modul de a percepe realitatea. Am învățat tehnici noi de lucru pe care le voi aplica cu persoanele venite la terapie individuală. Am găsit răspuns la multe din problemele apărute în relațiile cu clienții. Apeciez fiecare moment petrecut în acest curs și în cadrul centrului Ram Info.
Nistoroiu Anca – Focșani, Vrancea

 


Formatorul Alexandra este foarte bine organizat, bun comunicator, oferă exemple relevante pentru tehnicile de consiliere predate. Am reușit să-mi lămuresc multe probleme de specialitate, care nu au fost la fel de bine punctate în alte cursuri sau materiale de specialitate. Mulțumesc.
Mareș Daniela – București

 


Instructorul Alexandra Constantinescu = super excelent! Curs complex, ce necesită mai multe ore. Deși aveam senzația că nu voi afla prea multe lucruri noi (credeam că știu deja multe), am avut surpriza extrem de plăcută să aflu lucruri extrem de interesante. Felicitări, Alexandra!
Cambei Geanina – București

 


Sunt fericită că v-am descoperit! Îmi doresc să urmez și alte cursuri, în afară de cel de consiliere pentru dezvoltare și consiliere prin artă, pe care le-am absolvit. Apeciez, în mod deosebit, seriozitatea și profesionalismul. Mulțumesc că existați!
Flamînzeanu Luiza – Alexandria, Teleorman

 


Curs autorizat de consilier pentru dezvoltare personală. Am avut posibilitatea să repet acest curs la Ram-Info, plătind un preț modic de 15% din valoarea cursului, după ce l-am absolvit la o altă firmă, căreia nu îi menționez numele, deocamdată din bun simț.
Aici am petrecut 6 zile minunate, în care am învățat tehnici adevărate de consiliere, am trăit fiecare moment, am beneficiat de un trainer adevărat, cu experiență în domeniu, care nu ne-a lăsat singuri nicio clipă și ne-a ajutat să asimilăm corect toate informațiile prin multă practică și jocuri de rol foarte interactive. După terminarea acestui curs aici, am trecut prin diverse stări: furie că m-am lăsat furată și prostită de acea firma fără experiență, părere de rău că m-am bucurat la acea mică diferența de preț, pe care am plătit-o bucuroasă aici, revoltă că astfel de firme primesc autorizare, fără a le fi verificată experiența și spală creierul participanților cu diverse prostii spirituale, ce nu au nici cea mai mică legătură cu cursul pe care l-am repetat la Ram-Info. Acolo am simțit încă de la început că totul se rezumă la bani. În cele 4 zile de curs, total 28 ore din 40, am fost martoră la o adevărată mascaradă și nici nu știu dacă să fac reclamație la ANC, să cer banii înapoi, dar știu că mă va îndruma Dumnezeu. Până atunci, m-am hotărât să postez aici și pe alte site-uri impresiile mele.
Mulțumesc colectivului minunat de la Ram-Info, pentru faptul că mi-au dat șansa să simt ce înseamnă cu adevărat o consiliere și cum se realizează ea cu adevărat și să mă simt cu adevărat „consilier”, acea persoană la care ajung oamenii pentru a-și rezolva diversele probleme.

Ana – București

 


Am participat la cursul de consilier pentru dezvoltare personală, în primul rând din motive de ordin profesional. Pe parcursul acestui curs, am fost încântată să descopăr cât de mult m-a ajutat și în viața personală. Alexandra a știut să îmbine profesionalismul cu o atitudine degajată și prietenoasă, și între consilier și participanții la curs s-a format o legătură strânsă. În mai puține cuvinte, a fost un curs pe care mă bucur că l-am făcut.
Feraru Adina Georgiana – Bacău

 


Personal, sunt foarte mulțumită de Centrul Ram-Info și de cursul de consilier de dezvoltare personală. Cred că numărul orelor ar putea fi majorat cu aproximativ 10 sau să fie urmat de programe de specializare conexe/ateliere (eventual axate pe practică pe fiecare tehnică în parte).
Sanda Carmen – București

 


Aici am găsit căldură, înțelegere, toleranță, iar instructorul cursului de consilier pentru dezvoltare personală, este o persoană instruită, empatică, binevoitoare, răbdătoare, umană, bun profesionist.
Nicolae Manuela – București

 


Participând la cursul de consilier dezvoltare personală, am găsit profesionalism și dedicare. Ni s-au oferit metode practice de lucru, care ne pot folosi și pe plan personal.
Tulumba Marilena – București

 


Sunteți un colectiv minunat, binevoitor care vine în întâmpinarea nevoilor cursanților cu absolut tot ce le este necesar, cu multă abilitate și dăruire. Organizarea cursului de consilier pentru dezvoltare personală este foarte bună, cursul este realizat în mod profesionist, iar lectorul este foarte bun, foarte bine pregătit și dedicat.

Horțopan Corina – București

 


Cursul este foarte bine structurat, cu metode multe și bine corelate în scopul aprofundării abilităților consilierii pentru dezvoltare personală. M-am simțit excelent și am asimilat foarte multe informații și tehnici utile.
Barbus Mihaela

 


În cadrul cursului de consilier pentru dezvoltare personală, am beneficiat de o organizare foarte bună și de un instructor foarte bine pregătit, ce s-a adaptat foarte bine la cerințele și nevoile grupului format, a răspuns activ și profesionist tuturor întrebărilor și așteptărilor.
Asproiu Daniela

 


Am avut bucuria de a participa la cursul de consilier pentru dezvoltare personală, un curs deosebit, puternic interactiv, constructiv, în cadrul căruia am descoperit lucruri noi și interesante și la care am găsit răspunsurile pe care le căutam. Deosebită este și prestația Alexandrei, de o rară autenticitate și foarte bine pregătită. M-am simțit minunat! Vă mulțumesc!
Popescu Aurora

 


Colectivul Ram-Info este dăruit, face lucrurile cu multă dragoste și aplecare pentru oameni. Cursul de consilier pentru dezvoltare personală, la care am participat a fost foarte util și interesant, am învățat lucruri noi și deosebite pe care abia aștept să le practic și am cunoscut oameni minunați.
Feyer Luminița – București

 


Colectivul este excepțional, cald și foarte primitor. Alexandra este foarte deschisă și pozitivă tot timpul, asertivă, înțelegătoare. Cursul este foarte bun, a acoperit cunoștințele pe care doream să le dobândesc, însă mi-ar fi plăcut să aibă câteva ore în plus pentru mai mult exercițiu.
Gotia Dana

 


La cursul de consilier pentru dezvoltare personală am găsit seriozitate, profesionalism, deschidere, atmosfera prietenoasă, încredere. Cam așa văd eu colectivul Ram-Info.
Neagu Iuliana

 


Cursul de consilier pentru dezvoltare personală a fost la înălțimea tuturor așteptărilor.
Pastiu Carmen

 


Cursul de consilier pentru dezvoltare personală, a pus într-o structura utilă informațiile deținute deja, iar cele noi au fost redate și asimilate corespunzător.
Bimbasa Corina

 


Participarea la acest curs de dezvoltare personală mi-a dăruit niște prietene splendide, informații și tehnici deosebite și utile, iar instructoarea Alexandra, a reușit să creeze o atmosfera caldă, veselă și academică în același timp. Cursul este organizat foarte bine și ușor de asimilat și mi-a adus armonie în viață.
Crișan Dana

 


Cursul de consilier pentru dezvoltare personală a fost foarte bine structurat, dinamic, interactiv, practic, desfășurat într-o atmosferă caldă și prietenoasă.

Ghica Elena Miruna – București, martie 2014

 


Cursul de consilier pentru dezvoltare personală mi-a oferit posibilitatea sedimentării cunoștințelor pe care le-am acumulat în cariera mea profesională și, de asemenea, mi-a oferit șansa unei explorări interioare la nivel superior. Un curs excepțional organizat și susținut de profesioniști.

Iliescu Gabriela – martie 2014, Slatina/Olt

 


Ram – Info reprezintă un colectiv profesionist, ce dă dovadă de implicare în acțiuni, dorință reală de a îi ajuta pe cei ce participă la cursuri și preocupare pentru înbunătățirea permanentă a cursurilor și a informațiilor prezentate. Cursul de consilier pentru dezvoltare personală a reprezentat pentru mine o surpriză din punct de vedere al predării și al informațiilor asimilate.

Psih. Kosina Anca – București,martie 2014

 


Cursul de consilier pentru dezvoltare personală a fost structurat foarte original, astfel încât să acopere și partea teoretică, dar și cu exemplificări prin exerciții și alte aplicații practice care au sedimentat informațiile. Lecțiile au fost atractive, mi-au captat atenția și am asimilat informațiile de bază cu care să pornesc la drum.
Colectivul Ram-Info este interesat să ofere cursanților mediul necesar pentru facilitarea învățării și starea de bine a acestora.

Rusu Maria – București, martie 2014

 


Cursul de consilier pentru dezvoltare personală este bine structurat și susținut cu profesionalism. Întreaga echipă este foarte amabilă, atmosfera este foarte plăcută și primitoare. Oferta de cursuri este de interes și actualitate. Cunoștințele acumulate au o aplicabilitate practică imediată. Consider că este o bună alegere pentru o pregătire optimă.

Țurlea Cristina – București, martie 2014

 


Un colectiv preocupat să înțelegem, să învățăm și să nu plecăm cu întrebări. Cursurile sunt organizate profesionist, cu multe detalii și exemple, iar cursul de consilier pentru dezvoltare personală a fost mult peste ceea ce îmi imaginam.

Moșneagu Maria – București, martie 2014

 

Cursul de consilier pentru dezvoltare personală este organizat și susținut de o echipă de profesioniști, iar atmosfera este foarte relaxantă.

Rădulea Lidia Maria – Cluj Napoca, martie 2014

 


Am urmat cursul de consilier pentru dezvoltare personală cu trainerul Alina Alexandra Constantinescu. A fost un curs bine organizat cu multe lucruri utile, trainerul foarte bine pregătit, plăcut, a răspuns într-un mod asertiv tuturor solicitărilor cursanților. Pot spune că am învățat destule lucruri noi, care îmi vor fi de folos în viitoarea carieră.

Oghină Olivia – București, martie 2014

 


Colectivul este foarte primitor, organizat și deschis. Cursul de consilier pentru dezvoltare personală a fost bine structurat, a corespuns așteptărilor, iar trainerul Alexandra Constantinescu este foarte bine pregătit.
Hahui Anca – Brăila, martie 2014

 


Am ajuns la acest curs la recomandarea unei prietene și nu regret acest fapt, din contra, voi participa și la alte cursuri organizate de această firmă. Subiectul și coplexitatea cursului sunt fascinante, iar Alexandra și Liliana, cele 2 formatoare, au făcut cursul foarte plăcut și ușor de înțeles. Aici am petrecut momente foarte plăcute în compania gazdelor și a lui Coco, porumbelul străjer al firmei.
Gabi Popescu – 40 ani, inginer, București

 


Calitatea cursului de consilier pentru dezvoltare personală este deosebit de bună și apreciez implicarea și disponibilitatea organizatorului și a formatorilor, iar complexitatea acestuia este stimulativă. Cursul de consiliere prin artă este extrem de important în completarea pregătirii consilierilor pentru dezvoltare personală și aduce, prin excelenta pregătire a formatorului, o valoare deosebită instruirii în dezvoltarea personală.
Voinea Monica – Brăila

 


În cadrul cursurilor consilier pentru dezvoltare personală și consiliere prin artă, am beneficiat de o atmosfera plăcută, personal și traineri foarte pregătiți și o foarte bună organizare.
Daiciu Monica – București

 


Consider că organizarea și conținutul cursului de consilier pentru dezvoltare personală sunt excepționale. Cursul este foarte util și necesar celor aflați pe drumul dezvoltării personale, iar partea referitoare la consilierea prin artă, a fost o surpriză extrem de plăcută și folositoare în completarea noțiunilor de cunoaștere. Propun completarea acestei ramuri cu ateliere în cadrul cărora să aprofundăm tehnicile respective. Succes!
Lupu Mihaela Eugenia – București

 


Pentru mine, prima impresie este că a meritat din plin efortul de a veni de la Suceava pentru cursul de consilier pentru dezvoltare personală. De ce? Instructorul, o persoană caldă, sensibilă, sociabilă, prietenoasă, cu suflet frumos și deschisă pentru a ne dărui, ne-a întâmpinat din prima zi cu un zâmbet. Ne-a ghidat cu abilitate și sensibilitate și ne-a învățat consilierea, consiliind. Mi se pare cea mai puternică și eficientă metodă de a învăța: să faci, având alături de ține un maestru care te ghidează pe măsură ce înveți. Consider că am ajuns la momentul potrivit din viața mea și la locul potrivit, unde am avut multe lucruri de învățat.
Cristina Onofrei – Suceava

Feedback curs consiliere prin arta

Am fost plăcut surprins să descopăr atâta profesionalism și să fiu primit cu inima deschisă în această familie numită ”Ram-Info”și să constat că orice gol și nelămurire am avut, trainerul Alexandra Constantinescu a avut răbdarea și abilitatea de a le acoperi. Cursurile sunt foarte bine sintetizate și la subiect, iar eu promit că voi reveni și voi recomanda tuturor această echipa de oameni calificați.
Duțu Ioan Theodor – București

 


Un colectiv corect, cu atitudine profesională și foarte competentă. Satisface exigențele cursanților, își respectă oferta de curs atât ca proces, cât și din punct de vedere al conținutului. Prețurile sunt accesibile în raport cu nivelul pieței, m-am simțit respectat și am primit cu plăcere toate informațiile din cadrul cursurilor la care am participat până în prezent. Aș fi onorat să mă alătur colectivului de formatori ai acestei firme.
Danciu Răzvan – Mihai, București

 


Doamna formator Liliana este un trainer excelent, blând, empatic, profesionist, am primit mult mai mult decât informații utile. A fost o călătorie extraordinară, în urmă căreia simt că pot oferi valoare clienților mei și pot cu desăvârșire să ajut la schimbări în bine în această lume. Felicitări, Liliana!
Ana-Cristina, curs consilier dezvoltare personală

 


V-ați imaginat vreodată că poți merge la un curs și acolo, dincolo de concepte, te redescoperi, te redefinesti, și după numai două zile pleci alt om? Asta am învățat și descoperit urmând cursul de consiliere prin artă, prezentat magistral de Liliana Cehan. A fost lângă noi, călăuzindu-ne pașii în cunoașterea conceptelor acestei meserii, ne-a ajutat să înțelegem cât de important este să fii alături de persoana cu care lucrezi și cum o poți ajuta să-și găsească propriile soluții, rezolvări, valori. Este atât de frumos să vezi surpriza descoperirii pe chipul acelui om. Liliana ne-a ajutat să vedem acest miracol în proprii noștri ochi și să-l trăim în propriul nostru suflet. Spectaculos este că, adulți care au crezut toată viața că nu au talent la desen sau pictură, își descoperă acest talent, descoperă cât sunt de creativi și cum fiecare linie pe care o trasează sau fiecare culoare pe care o folosesc nu este întâmplătoare, ci vine din străfundurile ființei lor, din copilul lor interior uitat de prea mult timp și care vrea să se joace, vrea să iasă la suprafață, sub o altă fațetă. Mă bucur că am ales să fac acest curs și, de ce nu, să îmbrățișez această nouă meserie care te ajută să înveți ce înseamnă miracolul aducerii subconștientului în conștient și cum poți face acest lucru în modul cel mai soft cu putință. Mulțumesc, Liliana! Mulțumesc Ram-Info pentru acest curs!
Elena Puscu – București

 


Cu fiecare curs pe care-l fac la Ram-Info ajung tot mai mult la mine însămi. Trainerul de la cursul consilierea prin artă este excepțional, l-ai asculta ore în șir, pentru că simți că te îmbogățești cu fiecare exemplu și experiență împărtășită. Cu siguranță, voi reveni aici să mai urmez și alte cursuri.
Asproiu Daniela – București

 


Cursul consilierea prin artă a fost minunat, oameni excepționali, o reală încântare. Vă iubesc!
Giurchita Nela – București

 


Am întâlnit aici oameni pasionați de ceea ce fac, care doresc să împărtășească și celorlalți cunoștințele lor. Aici mă simt ca acasă, iar cursul de consiliere prin artă nu este realizat în maniera în care suntem obișnuiți, în accepțiunea clasică, ci el conferă senzația unei discuții între prieteni și consider unică această idee.
Sorina Anghelescu

 


Am apreciat buna organizare și comunicare a cursului consiliere prin artă, atmosfera degajată, precum și atitudinea prietenoasă a doamnei Liliana. Am învățat mult, activitățile practice m-au ajutat să mă cunosc mai bine și să găsesc soluții la unele dintre problemele cu care mă confruntam, iar tehnicile învățate mă vor ajuta să îmi dezvolt activitatea profesională.
Adela Maria Talpeș

 


Toate așteptările mi-au fost depășite în cel mai plăcut sens. Colectivul Ram-Info foarte cald, sensibil, receptiv la ideile și dorințele participanților.
Irina Maria Buzatu

 


Aici am găsit un colectiv foarte atent și bine pregătit, o bună organizare a timpului și a informațiilor. Cursul de consiliere prin artă îți schimbă percepția asupra ta și a celor cu care interacționezi, te dezvoltă emoțional și îți oferă posibilitatea învățării și practicării unei tehnici noi și eficiente de descoperire a problemelor și de rezolvare a acestora.
Manuela Elena Lunganu

 


În cadrul cursului de consilier dezvoltare personală, am obținut informații și tehnici pe care nu le știam și nici nu bănuiam cât pot fi de eficiente atât pentru clienți, cât și pentru noi personal. Formatorul Liliana Cehan ne-a ghidat, prin dăruire și pasiune, să parcurgem toate etapele acestei tehnici minunate.
Mihai Adrian Păun

 


Participând la cursul de consiliere prin artă, am găsit un colectiv excelent și foarte bine pregătit, iar materialul parcurs și practica efectuată m-au impresionat pozitiv.
Ana Maria Păun

 


De la fiecare curs absolvit la Ram Info, plec mai bogată. Ca întotdeauna, și la cursul de consiliere prin artă, am găsit totul foarte bine pus la punct, atmosfera foarte relaxantă, iar formatorul Liliana Cehan, o sursă de inspirație permanentă. Felicitări!Alina Gătlan

 


Cursul de consiliere prin artă s-a dovedit a fi mult mai interesant decât am prevăzut inițial. Sunt convinsă că informațiile asimilate îmi vor fi foarte utile în practică și îmi vor permite realizarea unei evaluări mai profunde a propriului eu și, de asemenea, voi aplica cu succes abilitățile dezvoltate, prin intermediul acestei formări, în activitatea mea.
Lupulescu – Țurlea Ana Maria

 


Fiecare om are nevoie la un moment dat în viața lui de o îndrumare, de cineva care să-l ajute să vadă lucrurile în ansamblu. Cel mai important aspect este legat de conștientizarea abilităților personale cu care fiecare persoană este înzestrată.
Prin cursul de consiliere organizat de Ram-Info, am parcurs un set complet de tehnici și instrumente necesare pentru a obține cel mai bun rezultat pentru găsirea activității care să împlinească fiecare persoană consiliată.
Ioana Popa

 


Cursurile organizate sunt de calitate, iar informațiile conținute sunt foarte utile în desfășurarea ulterioară a activităților. Echipa Ram-Info este una profesionistă și voi recomanda tuturor participarea la aceste cursuri. Mulțumim foarte mult doamnei Liliana Cehan pentru toate informațiile furnizate, precum și pentru răbdarea de care a dat dovadă.
Păru Alexandru – București

 


Cursul de consiliere prin artă este foarte bine structurat, cu un impact deosebit prin nivelul și natura informației, este un curs minunat, foarte util, mi-aș fi dorit un număr mai mare de ore alocat părții practice.
Adelina Diana Ilie

 


Ce concluzie se poate desprinde dacă am hotărât să renunț la un concediu clasic, pentru a urma o serie de cursuri la Ram-Info în această vară? După parcurgerea cursului de consiliere prin artă, m-am convins încă o dată că sunteți o echipă de profesioniști ce fac ca visele să devină realitate, lucru pentru care vă felicit și vă mulțumesc.
Flaminzeanu Luiza – Alexandria

 


Cursul consiliere prin artă este minunat! Mă așteptam să fie un curs frumos, dar mi-a depășit toate așteptările. Este foarte util și am învățat multe tehnici interesante, explicate clar și eficient. Colectivul Ram-Info este extraordinar, venind de fiecare dată în întâmpinarea dorințelor cursanților. Vă mulțumesc!
Hortopan Corina – București

 


Apreciez foarte mult cursul consiliere prin artă, nu numai pentru informațiile oferite, ci și pentru că mi-a oferit posibilitatea de a mă privi pe mine și de a-i privi pe cei din jurul meu cu alți ochi. Mi-am dat seama de influența pe care o joacă arta în viața noastră și de importanța conștientizării acestui fapt. Liliana este deosebită, am simțit-o mereu caldă și implicată, și a reușit mereu să ne transmită magia pe care o exercită arta asupra noastră.
Feraru Adina – Bacău

 


Colectivul profesionist, atmosfera plăcută și destinsă. Aici am găsit seriozitate, implicare, deschidere față de multiplele aspecte ale vieții. Cursuri bine întocmite și susținute de traineri calificați, mi-a făcut mare plăcere să particip la cele 2 cursuri, consiliere prin artă și consilier pentru dezvoltare personală.
Țurlea Cristina – București

 


Consilierea prin artă este un curs inovator, care vine ca o completare firească la cursul de consilier pentru dezvoltare personală. Am învățat tehnici noi, care oferă o perspectivă deosebită de explorare a subconștientului prin intermediul artei și este uimitor cum se pot găsi soluții la problemele adresate în acest fel.
Feyer Luminița – București

 


Participând la cursul consiliere prin artă, organizat de Ram-Info, am găsit profesionalism, seriozitate, înclinare spre participant, asigurarea că acesta înțelege cursul și informațiile transmise.
Marcu Ileana – București

Feedback curs astrolog

Mi-a placut foarte mult instructorul, gandirea si abordarea temei.
Eniko, Odorheiu Secuiesc/ Harghita

O echipa devotata!
Lectori foarte buni!
Multumiri cu felicitari si numai de bine!

Zoltan, Odorheiu Secuiesc/ Harghita

 

Cursul este interesant, iti structureaza informatiile, te ajuta sa inveti logic, te incita sa citesti si sa inveti mai mult despre domeniu.
Aurora, Bucuresti

 

Un colectiv prietenos.
Daniela-Georgiana, Bucuresti

Nu am nimic de obiectat. Totul a fost perfect. Lectorul ne-a oferit informatii variate si am invatat multe si despre noi insine. Multumesc!
Manuela, Caras-Severin; Resita

 

Sunt foarte multumita de cursul la care am participat, a fost complet, instructorul foarte bine pregatit, voi mai urma si alte cursuri organizate de Ram-Info.
Luminita-Mihaela, Bucuresti

 

Totul a decurs foarte bine.
Elena, Bucuresti.

 

Multumesc a fost un curs extraordinar de frumos si interesant.
Anca, Bucuresti

 

Am fost si sunt foarte multumita de cursul urmat, de lector, suport de curs. Personalul amabil, serviabil, atent la intrebari si cerinte. Singurul incovient a fost asupra primelor informatii pe care le-am primit cu legatura la curs.
Viorica-Mioara, Bucuresti

 

Va felicit pentru organizarea tuturor cursurilor, pe care le consider foarte speciale si utile, dar am rugamintea de a le impune cursantilor sa fie mai punctuali (cu unele exceptii – program lucru).
Zapodeanu Cristina – Bucuresti – Curs Astrolog

 

Colectivul este foarte prietenos si deschis. Este o placere sa vin la cursurile de astrologie, care sunt interactive,complexe si foarte interesante.
Zigmund Vanesa – Bucuresti – Curs Astrolog

 

In cadrul cursului Astrolog am gasit un colectiv amabil, cooperantsi un curs de calitate. Atmosfera placuta, constructiva.
Popa Silvana Paula – Bucuresti- Curs Astrolog

 

Omul sfinteste locul! Curs complex, de calitate,trainer deosebit
Binder Adina, curs Astrolog – Bucuresti- Curs Astrolog

 

Profesionisti, atmosfera relaxanta – focusata, armonie si intelegere in grup, ,trainer deosebit
Marinescu Silvia, curs Astrolog – Bucuresti- Curs Astrolog

 

Sunt foarte multumita de cursurile Astrolog pe care le-am facut aici, in special de d-na Gabriela Apostol si metoda ei de predare, informatiile pe care ni le-a dat. Ii multumesc pe aceasta cale.
Gaina Doina – Targoviste – Curs Astrolog

 

Multumesc Ram-info pentru oportunitatea de a cunoaste oameni extraordinari – atat formatori de inalta calitate umana si profesionala, cat si colegi.
Badalan Ana-Maria – Bucuresti- Curs Astrolog

 

Ram-Info – un colectiv excelent, iar dna astrolog Gabriela Apostol, a reusit sa sintetizeze intr-un timp scurt, un volum foarte mare de informatii, pe intelesul nostru. Sunt foarte multumit.
Ionescu Andrei – Bucuresti – Curs Astrolog

 

Ram- Info – colectiv amabil, profesionist, organizare buna. La cursul de astrologie am beneficiat de un instructor foarte bun si de o vasta completare a cunostintelor.
Cristea Cristina – Bucuresti- Curs Astrolog

 

Instructorul este foarte bun, cursul urmat – Astrolog este foarte interesant si complet, organizare buna.
Pall Andreea – Ilfov- Curs Astrolog

 

Mirela – foarte primitoare, prietenoasa, zambareata
Mihaela – sefa perfecta
Gabi Apostol – profesorul perfect de astrologie
Curs Astrolog- cel mai tare!; Felicitari pentru organizare!
Popa Silvia – Bucuresti- Curs Astrolog

 

Un colectiv organizat si eficient. Cursul de astrologie foarte complex, bine predat, pe intelesul fiecarui cursant.
Alican Narcisa – Neamt- Curs Astrolog

 

Acest curs m-a ajutat foarte mult pentru inbunatatirea cunostintelor astrologice, un instructor foarte bun de la care ai ce invata.
Paraschiv Theodora Monica – Bucuresti- Curs Astrolog

 

Acest curs este foarte util si ajuta in dobandirea cunostintelor de astrologie. Instructorul este excelent in explicarea clara si precisa a informatiei.
Smaranda Cristian – Bucuresti – Curs Astrolog

 

Cursul Astrolog mi s-a parut instructiv si a acoperit baza necesara pentru dezvoltarea mea viitoare si profesarea in domeniu.
Mosneagu Maria – Bucuresti- Curs Astrolog

 

ASTROLOG – un curs organizat si facut cu profesionalism ce ofera informatii de mare ajutor.
Kosinka Anca – Bucuresti- Curs Astrolog

 

Sunt foarte bucuroasa ca am ales sa particip la Cursul de Astrologie „sustinut” de doamna astrolog Gabriela Apostol!
A fost un curs expus cu suflet, din suflet, un curs care a dat raspuns unei lungi liste de intrebari deja formulate, ca si unei liste, macar la fel de lungi, de intrebari pe care nu apucasem sa le formulez inca …., a fost un curs conceput si expus intr-o maniera clara, logica si simpla … care nu a cazut in capcana de a fi simplist!!
Pentru toate astea si pentru multe altele, pe care cuvintele nu le pot surprinde cum se cuvine, le adresez doamnei Apostol si colectivului Ram-Info, sincere multumiri … si mie, promisiunea de a nu-l rata pe urmatorul!
Rodica Dumitrescu- Curs Astrolog

 

Sunt foarte multumita de cursul de astrologie organizat de Ram-Info si sustinut de catre doamna profesor astrolog Gabriela Apostol pe care tocmai l-am terminat.
Aici am invatat ca astrologia inseamna mai mult decat o prezicere a viitorului, este o stiinta a sufletului si un domeniu prin care invatam sa fim in armonie cu noi insine si cu Universul.
Gabriela Cernat – Astro Ella- Curs Astrolog

 

M-am simtit confortabil in cadrul orelor de lucru, conditiile de clasa au fost excelente si multumesc d-nei Mihaela pentru grija deosebita pe care a avut-o pentru noi.
Cursul intensiv de Astrologie a fost sustinut de d-na profesor astrolog Gabriela Apostol, un om deosebit si un profesor desavarsit. Am invatat astrologie intr-un mod intensiv, iar informatia explicata si aplicata prin multe exemple, chiar pe astrogramele cursantilor, ne-a ajutat sa ne formam acea gandire simbolica, aplicata pe orice astrograma la prima vedere.
Am facut ore in plus, am aflat tehnici pe care nu le putem descifra din carti si multumesc d-nei astrolog Gabriela ca mi-a daruit din prea-plinul ei, acea energie care sa ma ajute sa studiez in continuare aceasta stiinta minunata Astrologia.
Tatiana Popa – Iasi- Curs Astrolog

 

Am participat la cursurile de Astrolog si Consilier pentru dezvoltare personala si aici am intalnit o foarte buna organizare, traineri foarte bine pregatiti si o atmosfera foarte placuta.
Vanessa Zigmund – Curs Astrolog

 

Aveam o pasiune mai veche pentru astre, zodii ,legăturile dintre ele ,motiv pentru care ,in august 2021 ,am decis să mă inscriu la cursul de astrologie de la RamInfo.Am pășit timidă la primul curs ,dar cu o dorintă enormă de a intelege, de a invata si mai departe de a găsi răspunsuri de viată și nu in ultimul rând de a transmite mai departe lucrurile invățate! Recomand cu tot sufletul acest curs, doamna profesor este ,din punctul meu de vedere, o somitate in domeniu, și modul in care RamInfo organizează cursurile punand la dispozitie un mediu extrem de prietenos , creeaza mediu cel propice sa evoluezi ca om, să intelegi și să gaseste raspunsuri f importante.Nu am urmat doar un curs, am si cunoscut oameni de exceptie pe care ,in acest moment ,ii consideri prieteni! RamInfo, doamnă profesor Apostol, dragi colegi, Vă mulțumesc! Vă imbrățisez cu drag,
Ciorbagiu Maria- curs ASTROLOG 2021

 

Sunt de acord cu Maria, mai puțin partea cu timiditatea……
Am știut ca o sa întâlnesc colegi care sunt persoane de excepție si un curs excelent!
Nu întâmplator Dumnezeu ne-a adunat împreuna !
Sorin Simion- curs ASTROLOG 2021

a
Emeritus Education

Lorem ipsum dolor sit amet con sectetur adipisicing elit sed don eiusmod tempor inci