CURS COMPETENȚE DIGITALE
CURS COMPETENȚE DIGITALE

CURS COMPETENȚE DIGITALE

800 RON
Instructor
raminfo
Reviews
Rating

NOU!!! CURS COMPETENȚE DIGITALE de utilizare a tehnologiei informației, ca instrument de învățare și de cunoaștere

Activitatea de agent imobiliar / broker imobiliar ne poate transforma viața într-o oportunitate de a cunoaște oameni, de a forma relații interumane trainice și de folos ambelor părți, de a fructifica și de a face bani în timpul liber.

Durata cursului: 40 de ore.

Conţinutul cursului:

 • managementul agențiilor imobiliare;
 • legislație imobiliară;
 • evaluare imobiliară;
 • tehnici de vânzare și negociere.

Tematica cursului:

 • piaţa imobiliară – termeni, definiţii, cerere și oferta, investiții imobiliare;
 • noțiuni de management imobiliar – punerea în practică a strategiilor potrivite fiecărui client;
 • drept și legislație în activitatea imobiliară – familiarizarea cu formularistica legală și cadrul juridic;
 • noțiuni privind tipurile de bunuri imobiliare – evaluarea bunurilor imobiliare;
 • comunicarea și negocierea în intermedierea imobiliară – tehnicile de vânzare, comunicare interactivă și negociere, managementul relaţiilor cu clienţii;
 • finanţarea tranzacțiilor imobiliare – ipoteci, împrumuturi;
 • cadastru – noțiuni generale;
 • marketing imobiliar – familiarizarea cu noţiunile și tehnicile de marketing;
 • utilizarea programelor imobiliare –noțiuni necesare utilizării softurilor imobiliare.

Competenţe obţinute:

 • comunicarea efectivă;
 • dezvoltarea instruirii profesionale;
 • ofertare;
 • primire și prelucrare cereri;
 • primire și prelucrare oferte;
 • tranzacționare

Condiții – studii medii.

Competenţe obţinute:

Informații despre data de începere a cursului, program, desfășurare, taxă de curs, găsiți aici: http://www.raminfo.ro/home/program-cursuri/

„Un agent imobiliar trebuie să fie un bun consilier, un fin detectiv și un expert în coordonare. Trebuie să știe să asculte cu atenţie ce spun clienții și să le identifice dorințele și nevoile, trebuie să aibă intuiție și abilități excelente de cercetare, pentru a găși proprietatea perfectă și, de asemenea, trebuie să se asigure că toată lumea își face datoria, până la semnarea actelor. Un consultant de succes este înzestrat sau își dezvoltă toate aceste aptitudini”, explică în cartea sa agentul imobiliar american, Shahri Masters.

Agentul / brokerul imobiliar nu are un program fix, ceea ce permite o mare libertate, iar cei care aleg să lucreze în acest domeniu se relaxează, deoarece se plimbă foarte mult prin oraș sau prin țară, comunică, fac vizionari, sunt eleganți și au posibilitatea să se organizeze în funcție de priorități.

Meseria este foarte potrivită persoanelor cărora le face plăcere să vorbească la telefon, să cunoască oameni și să-și facă prieteni noi. Se poate spune că agenții și brokerii imobiliari care muncesc cu pasiune au o viață frumoasă și împlinită.

Activitatea se adresează totodată acelor persoane care au deja conexiuni în  portofoliul lor de clienți și care își doresc un al doilea job, care să le aducă un plus în ceea ce privește confortul financiar și consolidarea relațiilor interumane de prietenie.

Această profesie, combinată cu cea de decorator interioare, au mărit întotdeauna șansele de vânzare ale unei locuințe sau ale unui teren și au influențat pozitiv decizia cumpărătorului, prin propunerile lansate privind amenajarea spațiului sau a terenului și stilul corespunzător privind mediul înconjurător.

Prin proiectele feng shui, bazate pe ceea ce au înțeles în mii de ani oamenii despre cum curge energia prin Univers, îi puteți îndruma spre amenajarea necesară îmbunătățirii sănătății, a stării sufletești, a relațiilor, a creativității, a situației financiare, a vieții de familie și spirituale, și a carierei.

Cu ajutorul cursului ”Decorator interioare”, vei dobândi ochiul unui fotograf, talentul unui pictor, sufletul unui artist, simțul și imaginația unui designer. Cursul conține toate elementele necesare practicării acestei minunate meserii, dar și ultimele tendințe în domeniu.

Pregătirea unui broker imobiliar de succes constă în dobândirea cunoștințelor de legislație în domeniu și a procedurilor notariale, dar și a noțiunilor necesare întocmirii corecte a pre-contractelor și a contractelor.

Agentul / brokerul imobiliar învață să comunice cu prietenie și deschidere, învață să ia decizii și să sintetizeze informația pe care o preia de la proprietar, pentru a o prezența potențialului cumpărător. El va ști să-i îndrume, în orice situație, atât pe proprietar, cât și pe cumpărător, în demersurile de întocmire a actelor, fiindu-le atât sfătuitor, cât și însoțitor. Nu în ultimul rând, un broker este un bun cunoscător al pieței imobiliare.

De ce este necesar un curs de agent imobiliar?

Un anunț din ziar sau de pe internet conduce posibilul client la o agenție imobiliară. Într-o firmă imobiliară, clientul trebuie să găsească personal calificat, care să-i asigure siguranță și condiții optime la încheierea tranzacției imobiliare.

O agenție imobiliară serioasă oferă clienţilor toată gama de servicii imobiliare. Pe lângă prezentarea unor imobile, oferă consultanță, studii de piață, evaluări și asistență la încheierea tranzacției imobiliare. Astfel, în momentul în care clientul trece pragul unei agenții imobiliare profesioniste, trebuie să observe că angajații acesteia îi vor arăta multe case (mai întâi fotografii, schițe sau material video, urmând apoi vizionarea pe teren), îl vor informa asupra evoluției pieței (se scumpesc, se ieftinesc locuințele) și îi vor spune dacă prețul cerut este justificat sau nu, în comparație cu oferta.

Conform noilor proiecte legislative privind statutul agenților imobiliari, perfecționarea în acest domeniu a devenit obligatorie. Dacă doriți să deschideți o agenție imobiliară sau dacă activați deja în domeniul imobiliar, conform acestor proiecte, veți fi obligaţi să absolviţi atât dumneavoastră, cât și personalul agenției dumneavoastră, cursuri de PERFECȚIONARE în acest domeniu.

Cursul de Agent Imobiliar / Broker Imobiliar garantează învățarea noțiunilor necesare pentru a putea practica profesia de agent imobiliar, cât și cerințele pe care agențiile imobiliare trebuie să le respecte în activitatea lor.

Unul dintre avantajele cursului de Agent Imobiliar / Broker Imobiliar constă în faptul că, atestatul dobândit prin finalizarea acestui curs le va permite agenților imobiliari să profeseze în orice țară a Uniunii Europene.

În cadrul cursului, se va urmări asimilarea de informații din domeniul construcțiilor, dar și din domeniile comercial și fiscal, pentru ca viitorii agenți atestați să cunoască legislația referitoare la tranzacțiile imobiliare și alte aspecte legate de felul în care funcționează piața imobiliară.
Participanții vor dobândi în urma acestei formări, abilitați de negociere, tehnici de persuasiune personalizate în funcție de tipul tranzacției imobiliare și a personalității clientului, abilități de prezentare a unei oferte imobiliare, tehnici de comunicare eficiente pentru relația cu clienții dificili și rezolvarea eventualelor conflicte.

Brokerul imobiliar trebuie să cunoască legislația în domeniu și să se informeze permanent despre modificările cadrului legislativ, trebuie să știe să interpreteze legile în mod corect și să cunoască activitatea notarului, deoarece nu trebuie să fie luat prin surprindere de vreo reglementare sau de vreo procedura specifică.

Un broker imobiliar trebuie să cunoască toată documentația care se întocmește la tranzacționarea unui apartament sau a unui teren, trebuie să știe să întocmească un pre-contract, dar și un contract de vânzare/cumpărare, trebuie să-i îndrume, la nevoie, atât pe proprietar, cât și pe cumpărător, în demersurile de întocmire a actelor și să le fie nu numai sfătuitor, ci și însoțitor, dacă este cazul.

Brokerul imobiliar trebuie să gândească repede și limpede, să aibă capacitate de sinteză și să își dezvolte memoria. Trebuie să fie bun comunicator, ferm, dar nu obraznic și să dea dovadă de o stăpânire de sine superioară mediei.

Un broker trebuie să fie un bun cunoscător al pieței imobiliare, în general, sau măcar a pieţei locale, ori a segmentului în care dorește să-și desfășoare activitatea. lar atunci când preia de la un proprietar și se implică direct în întreagă desfășurare a tranzacției, trebuie oricând să fie pregătit să ofere răspunsuri detaliate despre „obiectul muncii”, adică, despre apartamentul / casa / terenul respectiv.

IMPORTANT

 • Cunoscând importanța timpului pentru agenții imobiliari, putem organiza cursurile de agent / broker imobiliar într-o perioadă scurtă, program intensiv de 3 – 5 zile.
 • Absolvenții unor cursuri de agent / broker imobiliar echivalente sau cei care au cunoștințele aferente acumulate pe cont propriu se pot înscrie pentru preevaluare, evaluare pe parcurs, evaluare finală și examen MMPS, beneficiind de consultanță și de materiale de curs.
 • În cazul în care angajații unei agenţii imobiliare participă la cursul de agent / broker imobiliar în număr de cel puţin 7 cursanți, cursul se poate personaliza și se va putea desfășura la sediul acesteia.
 • Costul cursului de formare agent / broker în imobiliare, autorizat MMPS, se poate deduce din impozitul pe profit / venit. conform art. 34 din OG 129/2000, republicată, care prevede că „societățile comerciale, companiile și societățile naționale, unitățile cooperatiste, regiile autonome și alte instituții pot efectua cheltuieli pentru formarea profesională a salariaților, cheltuieli care se deduc, după caz, din impozitul pe profit sau din impozitul pe venit”.

Notă

În cazul susținerii acestui curs în altă localitate, este necesar un număr minim de 12-14 participanți, asigurarea sălii de curs, cazarea formatorului și reprezentantului nostru pe perioada derulării cursului și transportul acestora.

Persoanele din alte localități pot participa la curs în sistem ID (învățământ la distanță). Pentru mai multe detalii referitoare la modul de desfășurare, va rugăm să ne contactați telefonic. Finalizarea cursului și obținerea certificatului MMPS se realizează în urma parcurgerii unei pregătiri intensive la sediul nostru și după examinarea MMPS.

http://cursuri-online.raminfo.ro/

Vă așteptăm cu drag!

Reviews

0 Rated 0 out of 0 Ratings
5 stars
4 stars
3 stars
2 stars
1 stars
a
Emeritus Education

Lorem ipsum dolor sit amet con sectetur adipisicing elit sed don eiusmod tempor inci