Curs cheile genelor – Secvența Venus
Curs cheile genelor – Secvența Venus

Curs cheile genelor – Secvența Venus

555 RON
Instructor
raminfo
Reviews
Rating

Curs cheile genelor – Secvența Venus

Relaţiile reprezintă “materia primă” care ne stimulează evoluţia.

Tiparele inconştiente de supravieţuire, deschiderea inimii şi încrederea pe care o manifestăm în forţa vieţii se reflectă permanent în modul în care interacţionăm cu persoanele cu care venim în contact, fie că sunt rude, colegi, asociaţi, ori oameni cu care ne întâlnim ocazional pentru a asimila anumite lecții existențiale. Relaţiile sunt inerente vieţii şi datorită faptului că au ajuns să facă parte din firescul peisajului cotidian, rutinele zilnice ne pot distrage de la realul lor potenţial transformator. Dacă în cuprinsul Secvenţei de Activare am învăţat cum să ne descoperim geniul interior şi cum să ne canalizăm energia spre scopuri de ordin superior, prin Secvenţa Venus vom afla cum să deschidem portalul inimii pentru a permite acestor scopuri sa iasă la suprafaţă, să se materializeze şi să ne aducă prosperitate.

Prin intermediul Secvenţei Venus, Richard Rudd ne pune la dispoziţie o modalitate unică şi fără precedent de a ne deschide inima cu ajutorul relaţiilor. Indiferent de natura lor, suntem mereu implicaţi în relaţii şi din acest motiv orice loc, moment şi situaţie sunt potrivite pentru a le folosi ca pe un combustibil cu cifră octanică ridicată în a ne ridica progresiv nivelul vibraţional. Constatăm că într-o primă fază relaţiile au fost cele care ne-au catalizat şi activat tiparele inconştiente de protecţie faţă de suferinţă la toate nivelurile (fizic, emoţional şi mental), închizându-ne treptat inimile pe parcursul copilăriei şi adolescenţei, în drumul către viaţa adultă. Secvenţa Venus este modalitatea prin care putem surprinde natura paradoxului şi realiza că istoricul suferinţei nu a fost decât o cale iniţiatică ce culminează cu momentul ACUM, spre a ne redeschide inimile şi rafina propria natură.

Secvența Venus demistifică jocul atracției relaționale, unul din marile mistere inconștiente ale vieții, fiind placa turnantă dintre dharma și karma, dintre forțele magnetice ce ne aduc în relații și disconfortul trăit în momentul în care umbrele rănilor încep să-și arate colții. Unicul ei scop este de a ne determina să capitulăm în fața marilor forțe menite să ne modeleze viața și să ne testeze angajamentul față de darurile cu care am venit pe pământ. Este un joc pe care ni-l asumăm de la începutul existenței, fiind purtați între riscul de a fi târâți în drame repetitive și magia trezirii. La finalul drumului nu mai există învinși și învingători, ci numai conștiință pură, cristalizată.

Cu toate că relațiile interumane  par să se nască potrivit unor legi aleatorii, sau “urzeli ale destinului”, ele au la bază o mecanică foarte precisă de funcționare, care este direct proporțională cu specificul și măsura atașamentelor care ne populează corpul emoțional. Sub volatilitatea modului în care apar și se manifestă ca durată și nivel de conștientizare, ele sunt guvernate de legi și tipare precise. Din acest punct de vedere, sunt o exprimare a universului holografic prin care frecvențele pe care le găzduim în propriul AND se materializează în realitate. În acest fel, geometriile microcosmice submoleculare își găsesc drumul către exterior, alimentând ceea ce pare a fi marea drama umană. Contemplându-ne relațiile, contemplăm ceea ce noi înșine suntem, nivelul de evoluție la care am ajuns, ele fiind  marile oglinzi pe care Universul ni le pune în față pentru a ne evalua creșterea.

Beneficiile parcurgerii acestei secvențe sunt:

⦁ Câștigarea unui plus de toleranță, compasiune și înțelegere în relații;
⦁ Înțelegerea relațiilor ca sursă de conștientizare a propriilor răni emoționale;
⦁ Dobândirea armoniei în relațiile sociale, începând cu cele de familie și în parteneriate, până la nivelul colectivităților mari;
⦁ Înțelegerea caracterului impersonal al volatilității emoționale și dobândirea unei indulgențe sănătoase față de propria vulnerabilitate, inerentă naturii umane, laolaltă cu întărirea stimei de sine;
⦁ Identificarea tiparelor subminante la nivel emoțional și mental, guvernatoare a ciclurilor experiențiale repetitive și de joasă frecvență;
⦁ Atragerea sincronicităților, a norocului și prosperității.

Cursul, susţinut de Adrian Constantinescu (Ambasador Gene Keys), va avea loc la București, sâmbătă 26 februarie şi duminică 27 februarie 2022, între orele 10.00 – 18.00, la sediul- RAM-INFO TRAINING, dinBulevardul Unirii nr.71, bl.G2C, sc.1, et.2, ap.6, sector 3 (interfon 06C).

Taxa curs: 555 lei

Înscrieri: RAM-INFO TRAINING – Tel:  0722675316, 0723163926 / E-mail:office@raminfo.ro

Reviews

0 Rated 0 out of 0 Ratings
5 stars
4 stars
3 stars
2 stars
1 stars
a
Emeritus Education

Lorem ipsum dolor sit amet con sectetur adipisicing elit sed don eiusmod tempor inci