Curs cheile genelor – Secvența Perla
Curs cheile genelor – Secvența Perla

Curs cheile genelor – Secvența Perla

444 RON
Instructor
raminfo
Reviews
Rating

Curs cheile genelor – Secvența Perla

Prosperitatea este scopul suprem al vieții în Univers și al tuturor lumilor dimensionale. Ea nu este legată de acumulare, ci de schimbare calitativă la toate nivelurile de conștiință. Ea ține de fertilitate, dinamism și tendința inerentă vieții de a se autodepăși și de a-și găsi forme de exprimare din ce în ce mai evoluate și performante. Din acest motiv, prosperitatea este adânc impregnată în ADN-ul uman. Astfel, viața se asigură că purtăm în interiorul nostru germenii ființelor superioare ce inevitabil vom deveni, ca precursori ai următoarelor rase.

În viața pe Pâmânt, la nivelul de vibrație mai dens al planului material, germenele sacru al prosperității s-a amestecat din cele mai vechi timpuri cu temerile legate de supraviețuire și asigurarea resurselor. În lumea contemporană, el a ajuns total transfigurat, luând forma goanei egotice după posesiuni materiale, bani și putere. Secvența Perla a Căii de Aur a Cheilor Genelor vine să restaureze, să repună în drepturi adevăratul sens, mult mai bogat, al prosperității, precum și a mecanismului natural care o generează. În marea lor majoritate, oamenii încă vânează un tip de abundență iluzorie, orientată către planul material și plătită adesea cu viața, cu sănătatea, relațiile sau cu propria integritate.

Reabilitarea căii naturale de producere a abundenței poate conduce paradoxal la aceleași achiziții în plan fizic, incluzând pe lângă sănătate și relații, bani, posesiuni materiale și chiar un statut social. Nici unul dintre elementele prosperității aferente planului material nu sunt bune sau rele prin ele însele. Adevărata lor valoare este dată de poziția din care relaționăm cu ele, de intenția și scopul pentru care sunt create sau, altfel spus, de măsura în care conștientizăm că menirea pentru care vin în viața noastră este de a servi evoluția umanității și conștiința întregului. Generându-le din inimă, din interior spre exterior și nu invers, ne putem bucura pe termen lung de ele, fără compromisuri, atașamente, fără subminarea aproapelui și “vom primi și pe deasupra”, fiind pe deplin împliniți și  acordați la intenția cu care universul vrea să ne folosească în marele puzzle cosmic. Atragerea prosperității este, dincolo de orice aparență, un uriaș act de smerenie și asociere cu abundența universală preexistentă.

Ca și în celelalte secvențe, nu în ultimul rând, Perla este legată de arta de a gestiona energia, de data aceasta pe un alt palier, cu preponderență cel mental. Odată ce am început să ne recunoaștem calitățile native prin care putem fi în serviciul aproapelui și odată ce ne- am deschis inimile printr-o justă gestionare a relațiilor, este momentul ca luciditatea și claritatea mentală să intre în scenă. În final, mintea, pusă în slujba inimii și a celor mai de seamă virtuți, are în sfârșit ocazia de a-și manifesta potențialul cel mai înalt. Ea va deveni un filtru activ al gândurilor fertile, constructive, al recunoașterii alianțelor potrivite și a direcțiilor în care energia merită a fi investită pentru a construi în spiritul evoluției.

Perla este mutarea procesului alchimic al Cheilor Genelor pe plan mental și o nouă etapă pe calea trezirii.

Este momentul să ieșim din ciclul învățăturilor prin suferință. La început, ea a fost poate un pas necesar, la fel ca și iritarea produsă de perlă în interiorul scoicii, ca la final ea să ajungă să strălucească în lume.

Beneficiile parcurgerii acestei secvențe, sunt:
⦁ Reconfigurarea noțiunii de prosperitate, ca imperativ al lumii contemporane;
⦁ Înțelegerea setului de factori interni ce favorizează apariția prosperității;
⦁ Înțelegerea setului de factori externi ce reflectă manifestarea prosperității;
⦁ Descoperirea abilităților native ce generează abundență prin a fi în serviciu și a juca rolul potrivit în scenariul creației;
⦁ Recunoașterea sistemului de alianțe adecvat propriei structuri, pentru a construi proiecte de succes;
⦁ Recunoașterea calităților sinelui cu impact asupra mediului relațional și pentru creșterea unui cerc de influență;
⦁ Înțelegerea modului în care revizuirea sistemelor de valori influențează procesul creației

Cursul este, susţinut de  Adrian Constantinescu (Ambasador Gene Keys), va avea loc la București, duminică

Data curs:27 martie 2022, între orele 9.30 – 18.30, la RAM-INFO TRAINING, Bulevardul Unirii nr.71, bl.G2C, sc.1, et.2, ap.6, sector 3 (interfon 06C).

Taxa: 444 lei

Înscrieri:RAM-INFO TRAINING – Tel: 0722675316, 0723163926/ E-mail:office@raminfo.ro

Reviews

0 Rated 0 out of 0 Ratings
5 stars
4 stars
3 stars
2 stars
1 stars
a
Emeritus Education

Lorem ipsum dolor sit amet con sectetur adipisicing elit sed don eiusmod tempor inci