Astrologie relațională
Astrologie relațională

Astrologie relațională

Instructor
raminfo
Reviews
Rating

Astrologie relationala – astrele si relatiile cu cei din jur

Astrologia relationala reprezinta una dintre cele mai interesante ramuri ale astrologiei avand in vedere ca studiaza, dupa cum insusi numele spune, relatia dintre doua persoane.

Astrologia relationala analizeaza relatia dintre doi indivizi, aceasta poate oferi informatii interesante despre personalitatea unuia dintre acestia, informatii care pot fi folositoare pentru o mai buna intelegere a propriei persoane si a propriei evolutii.

Cum va poate ajuta astrologia relationala?
Pe langa faptul ca astrologia relationala va poate ajuta sa aflati lucruri interesante despre dumneavoastra si relatiile cu cei din jur, analiza astrogramei din acest punct de vedere poate avea mai multe avantaje:
• Aflarea probabilitatii inceperii unei noi relatii.
• Aflarea modului in care subconstienutul lucreaza in cazul fiecaruia dintre membrii unei relatii, indiferent de tipul acesteia, si cum aceasta poate influenta relatia respectiva.
• Modul in care o relatie amoroasa poate fi imbunatatita si felul in care fiecare membru al acesteia percepe dragostea.
• Cum influenteaza diferentele dintre indivizi relatia dintre acestia.
• In cazul in care o relatie dintre doi indivizi trece printr-o perioada nefasta, astrologia relationala poate fi o metoda sigura de a afla modul in care aceasta poate fi imbunatatita

Analizand astrograma unei persoane, un astrolog poate afla lucruri interesante despre comportamentul acesteia, despre evolutia din punct de vedere psihologic si din punctul de vedere al personalitatii, despre evenimentele care ii vor brazda existenta, dar analizand in paralel doua astrograme, un astrolog poate observa modul in care evenimentele care se petrec la nivel astral vor influenta evolutia relatiei dintre persoanele ale caror astrograme sunt analizate.

Cele mai multe persoane apeleaza la acest tip de astrologie atunci cand se afla intr-o relatie cu o persoana de sex opus si doresc sa analizeze gradul de compatibilitate. Insa, astrologia relationala nu se rasfrange doar la acest tip de analiza, ci este o ramura foarte complexa a astrologiei. Din punctul de vedere al astrologiei relationale orice tip de relatie dintre doi indivizi poate fi analizata.

De-a lungul timpului, astrologii au ajuns la concluzia ca orice relatie, chiar daca este o relatie personala sau nu, poate fi caracterizata sub doua aspecte: aspectul individual, fiecare entitate este tratata individual si aspectul complex, cand cele doua entitati formeaza un tot, iar relatia dintre ele este prolifica. De asemenea, astrologii au ajuns la concluzia ca doua entitati se atrag sau se resping din punctul de vedere al astrologiei relationale.

FORMATOR:

APOSTOL GABRIELA – IOANA – Formator certificat MECT si ANC, astrolog cu experienta de peste 20 ani, consultant astrologie, fost vicepresedinte al Asociatiei Astrologilor din Romania, lector pentru disciplinele  Astrologie, Feng Shui si astrologie chineza, cursuri autorizate ANC de nutritionist, reflexoterapeut, fitoterapeut  si dezvoltare personala,  colaborator constant cu diverse posturi de televiziune si reviste ca: Tabu, Gazeta Sporturilor, Adevarul.

⦁ nu se da examen si elibereaza diploma ANC–  dupa finalizarea modulului de curs.
⦁  SE VOR ELIBERA DIPLOME DE ABSOLVIRE– sub sigla proprie

Reviews

0 Rated 0 out of 0 Ratings
5 stars
4 stars
3 stars
2 stars
1 stars
a
Emeritus Education

Lorem ipsum dolor sit amet con sectetur adipisicing elit sed don eiusmod tempor inci