Despre noi

Ram-Info Training este un centru de formare profesională, acreditat MMPS, înființat în anul 1998, cu o experiență de peste 20 de ani pe piață de profil.

Echipa noastră își desfășoară activitatea în București, într-un sediu dedicat formării profesionale. Centrul Ram-Info a luat naștere, practic, atunci când ne-am dat seama că trebuie să ținem pasul cu tehnologia. Apăreau pe piață computerele, iar oamenii aveau nevoie să învețe să le utilizeze.

Astfel, ne-am pus în mișcare și am contact o serie de instituții din țară care au fost deschise serviciilor noastre de inițiere în tainele calculatoarelor, iar angajații lor bucuroși că pot învăța lucruri noi.

În scurt timp, ne-am mărit echipa cu oameni frumoși care credeau în activitatea noastră.

După 4 ani de muncă continuă, am obținut autorizație și funcționăm sub tutela Ministerului Muncii și Protecției Sociale și suntem avizați de Ministerul Educației și Cercetării.

Ne-am extins apoi și în domeniul secretariatului computerizat, și astfel a apărut cursul de asistent manager, urmat de cel de agent/ broker imobiliar.

În anul 2008, am achiziționat un sediu nou și am conceput și alte idei de dezvoltare, materializate prin cursurile de: consilier pentru dezvoltare personală, COACH- specialist în activitatea de coaching, astrolog, astrologie relațională, astrologie medicală, astrologie karmică, prognoze numerologice, astrologie chineză-FengShui, astrologie pentru afaceri, consiliere prin arte combinate, consilierea prin artă, comunicarea eficientă, terapia prin presopunctură, tehnici orientale de masaj terapeutic, masajul pe scaun, iar în viitorul apropiat vor apărea și cursuri de antrenor personal, nutriție și stil de viață sănătos.

În perioada pandemiei, am reorganizat activitatea și am lansat cursul „Competențe digitale de utilizare a tehnologiei informației, ca instrument de învățare și cunoaștere”, care în prezent face parte din portofoliul nostru.

Activităţile de dezvoltare personală, formare profesională, consiliere, orientare și sănătate, reprezintă priorităţi ale companiei noastre. Echipa noastră de colegi și colaboratori este formată din traineri cu o vastă experiență în domeniile de formare, recunoscuți la nivel național, gata oricând să își ajute cursanții să își atingă obiectivele.

Cursurile noastre sunt actualizate în timp real, iar structura de prezentare și livrare are la baza un concept original, bazat pe aplicații practice și consultanță personalizată.

Experiența, profesionalismul, flexibilitatea și dinamismul asigură excelența serviciilor integrate de training, consiliere profesională și orientare pe piață muncii.

Ce ne recomandă

Experiența acumulată în cei peste 20 ani și stabilitatea într-o piață competitivă în care am inițiat, format, perfecționat câteva zeci de mii de cursanți. Avem peste 20 de cursuri acreditate şi un număr de peste 200 de companii și instituții mulțumite de serviciile noastre.

Aprecierile care se regăsesc în formularele de feedback, numărul mare de cursanți care ne aleg în urmă recomandărilor primite de la absolvenții cursurilor noastre, precum și faptul că, de foarte multe ori, vechii absolvenți se reîntorc pentru a participa și la alte cursuri, sunt factorii care ne motivează să ne menținem în top.

Cursurile autorizate pe care le oferim au ca obiective principale:

  • consilierea și îndrumarea către autocunoaștere, evaluarea realistă a abilităților native și a oportunităților de viață;
  • gestionarea eficientă a resurselor personale și a informațiilor în concordanță cu obiectivele personale și realitățile pieței existente;
  • instruirea în tehnici active de alegere corectă și căutarea unui loc de muncă;
  • informarea completă referitoare la drepturile proprii și obligațiile față de societate;
  • adoptarea principiilor eficiente de viață și relaționare în societate;
  • construirea unui fundament care să conducă la posibilitatea începerii unei activități pe cont propriu, generatoare de profit, performanță și premisele unei vieți împlinite.

 

Punem la dispozite o gama variată de resurse de dezvoltare personală și formare profesională: traininguri de formare profesională și de perfecționare în București sau în grupuri organizate la mare și la munte, evenimente de dezvoltare personală, cursuri și workshopuri de dezvoltare personală sau tabere de dezvoltare personală.

” În fiecare om există un potențial extraordinar. Ai încredere în puterea ta! Învață să-ți spui la nesfârșit: totul depinde doar de mine!” Andre Gide

a
Emeritus Education

Lorem ipsum dolor sit amet con sectetur adipisicing elit sed don eiusmod tempor inci