...::: Noutati

SC RAM-INFO SERV SRL organizeaza la sediul institutiei dumneavoastra, oriunde in tara, cursuri de perfectionare cu durata si program stabilite de comun acord cu dumneavoastra.

Echipamentele necesare desfasurarii acestor cursuri vor fi asigurate de noi, dumneavoastra urmand sa ne asigurati sala de curs adecvata.

Saptamana puteti achizitiona componente PC sau sisteme complete la preturi promotionale.

Daca va aflati printre primi 10 inscrisi la cursuri online, beneficiati de o reducere de 10% din valoarea totala a cursului.

Se poate acorda Certificat de Absolvire si Supliment Discriptiv al certificatului eliberate de Ministerul Muncii Solidaritatii Sociale si Familiei si Ministerul Educatiei Nationale dupa absolvirea oricarui modul.

Absolventii unor cursuri echivalente de pregatire sau cei care au cunostintele aferente acumulate pe cont propriu se pot inscrie doar pentru preevaluare, evaluare pe parcurs, evaluare finala si examen CNFPA, beneficiind de consultanta si materiale de curs.

   Certificari
Autorizatie pentru cursul de Asistent Manager
Autorizatie pentru cursul Operator calculator electronic si retele
Autorizatie pentru cursul Broker in asigurari
Autorizatie pentru cursul Agent imobiliar (Broker imobiliar)
Reautorizare pentru cursul de Asistent Manager
Reautorizare pentru cursul de Operator Calculator electronic si retele
Autorizatie pentru cursul Comunicare in limba engleza
    1. Certificatele de absolvire eliberate de SC RAM INFO SERV SRL sunt:
 
 
 
     4. Programul cursurilor noastre este accesibil si adaptat nevoilor fiecarei grupe formate, iar preturile sunt accesibile si pot fi platite in rate
2005 - Ram-Info Serv. Toate drepturile sunt rezervate