...::: Noutati
 


   Expertul fiscal .
este un colaborator de baza al oricarei companii, indispensabil desfasurarii oricarei activitati economice de anvergura Cursul de expert fiscal isi propune sa va invete o meserie foarte cautata pe piata actuala a fortei de munca, dar si foarte banoasa.
Pe parcursul cursului de expert fiscal - 60 ore - 40 ore in sala + 20 ore proiect - invatati sa gestionati optim impozitele de plata catre stat, sa administrati banii in mod eficient si fara suprataxarea profitului.
Acumulati cunostinte specifice domeniului fiscal datorita structurii didactice a cursului.
Limbajul cursului de expert fiscal este accesibil, obiectiv iar accentul este pus pe partea practica.

Cursul de expert fiscl iti ofera posibilitatea sa obtii o diploma care atesta calificarea in profesia de expert fiscal, recunoscuta de Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei si CNFPA.
Cursul de expert fiscal iti ofera experienta practica, interpretari, exemple concrete, solutii reale la problemele zilnice cu care ne confruntam.
Cursul de expert fiscal se adreseaza in principal celor care doresc sa practice profesia de expert fiscal, dar si celor care deja au ani de experienta in domeniu si care doresc sa isi imbunatateasca cunostintele din acest domeniu precum si persoanelor care doresc sa urmeze o cariera in domeniul fiscal.
Cursul de expert fiscal garanteaza dobandirea cunostintelor necesare privind consultanta financiara necesara unei societati comerciale, in conditiile respectarii legislatiei fiscale.
Cursul de expert fiscal cuprinde, pe langa partea teoretica, si foarte multe exemple practice din activitatea unor companii din domenii diferite, acestea fiind tratate atat din punct de vedere contabil, cat si din punct de vedere al implicatiilor fiscale.
Cursul de expert fiscal trateaza toate tipurile de operatiuni fiscale ce pot fi intalnite in activitatea unei companii.
** Conditia de inscriere la cursul de Expert fiscal este ca participantii sa fie absolventi ai unei forme de invatamant superior economic.
 Scopul cursului de EXPERT FISCAL:
  - Temele diverse referitoare la fiscalitate, va vor ajuta sa dobanditi abilitatile necesare pentru desfasurarea cu succes a consultantei fiscale
- Cursul are un pronuntat caracter practic - aplicativ, iar pregatirea cursantilor se desfasoara cu mijloace si metode moderne: dezbateri, discutii active, exemplificari si studii de caz, pe durata a 60 de ore
 Continutul cursului EXPERT FISCAL:cursul este structurat din 3 module: 2 module x 16 ore sala + 10 ore proiect si 1 modul de 8 ore - 6 ore pregatire sala + 2 ore proiect
  - MODUL 1. Impozite directe
- MODUL 2. Impozite indirecte
- MODUL 3 Impozite si taxe locale
 
 Important:
  La absolvirea cursurilor de EXPERT FISCAL se elibereaza CERTIFICAT de ABSOLVIRE si SUPLIMENT DESCRIPTIV cu competentele obtinute, emise de Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei si CNFPA.
 
 
 


2005 - Ram-Info Serv. Toate drepturile sunt rezervate