Curs CONSILIER PENTRU DEZVOLTARE PERSONALA | 

   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
    ...::: Noutati
 

“Suntem ceea ce facem în mod repetat. Prin urmare, maiestria nu este un act, ci o deprindere”                                                                                                             Aristotel

Doriti sa impartasiti si altora cunostintele acumulate pe plan personal?

       Va propunem o formare autorizata care va ajuta in acest sens:

Cursul CONSILIER PENTRU DEZVOLTARE PERSONALA

 autorizat ANC(CNFPA)– cod COR 242324

  Daca ajungem sa ne dezvoltam pe plan personal, inseamna ca îi putem ajuta si pe ceilalti sa se dezvolte.

  Ascensiunea noastra in dezvoltarea personala poate deschide usi si altora, iar implinirea dupa acest proces, este completa doar când ea este împartasita cu altii. În acest mod contribuim la bunul mers al lucrurilor atat în viata noastra cat si a altora.

  Cursul ”Consilier pentru Dezvoltare Personala” ne ajuta sa ne cunoastem, sa aflam care ne sunt calitatile si ce ne face sa ne simtim impliniti.

 Participand la acest curs vom învata sa interactionam cu cei din jur, sa stabilim relatii durabile si armonioase,  sa ne corectam defectele si sa ne construim o imagine ce ne va oferi încredere în fortele proprii.

Desfasurarea cursului:  - BUCURESTI 

 •   09 –  15  decembrie 2013 – 18.30 – 21.30 – curs de seara – 1300 lei
 (programul  va fi stabilit de comun acord in prima zi de curs). 
 •   13 – 15  si  20 – 22  decembrie 2013 – curs de weekend – 1600 lei
Vineri - intre orele  17.00 - 21.00
Sambata               10.00 - 19.30
Duminica               10.00 - 19.30

Taxa de curs: -  1300 lei (cursul de seara) si  1600 lei(cursul de weekend) - se poate achita si in rate, 1/2 la inscriere si diferenta la jumatatea cursului.

 • Absolventii cursului de CONSILIER PENTRU DEZVOLTARE PERSONALA( indiferent de centrul de formare) pot repeta cursul cu alte grupe la pretul redus de 250 lei  
 • Acordam comision de 10% din taxa de curs pentru persoanele care se inscriu la cursurile organizate de noi, in urma recomandarii dumneavoastra.
 • La achitarea integrala a taxei de curs -  la inscriere, se acorda o reducere de 10% din pretul total.

   Beneficii obtinute in urma cursului:

 •  Consilierul poate lucra in mod independent ca persoana fizica autorizata, sau ca angajat al unor organizatii sau institutii cu domenii foarte variate de activitate, sprijinind imbunatatirea performantelor fortei de munca si oferind ajutor managementului companiilor pentru atingerea obiectivelor organizationale. 
 • Dobandirea unor cunostinte, abilitati,  tehnici si aptitudini necesare practicarii ocupatiei de Consilier pentru dezvoltare personala.
 • Obtinerea unei certificari nationale recunoscute de Ministerul Muncii, de Ministerul Educatiei, Familiei si Protectiei Sociale, ANC (CNFPA) si internationale conform Conventiei de la HAGA.
 • Participarea la cursul autorizat de LEADERSHIP si COMUNICARE MANAGERIALA cod COR 121207 - este foarte important in munca viitorului CONSILIER PENTRU DEZVOLTARE PERSONALA si reprezinta un proces dinamic, influentat de toata complexitatea si incertitudinile comportamentului uman la 50% din taxa de 300 lei - 20 - 22 decembrie 2013
 • Imbunatatirea abilitatilor de comunicare, ascultare activa, atentie pentru detalii, focalizare pe probleme, analiza si sinteza, interactionare si adaptabilitate in conditii de lucru cu categorii foarte diverse de persoane.
 • Abordarea si deprinderea unor calitati: calmul, neutralitatea, grija pentru client, rabdarea, onestitatea, obiectivitatea, seriozitatea, responsabilitatea, perseverenta, deschiderea, receptivitatea si gandirea pozitiva.
 • Acest curs este interactiv si aplicat, avand o componenta practica de pana la 70 % din durata totala a formarii.

Conditii :

 • Persoanele cu studii superioare finalizate  prin examen de licenta (indiferent profilul de activitate) vor obtine certificatul de absolvire CNFPA.

Competente obtinute:

 • Identificarea directiilor de dezvoltare cu rabdare, tinand seama de particularitatile individuale ale persoanei consiliate si contextul situatiei problema, respectand obiectivele urmarite si avand in vedere disfunctionalitatile relevate in urma explorarii situatiei problema.
 • Analizarea cu atentie a prioritatii directiilor de dezvoltare in functie de nevoile personale ale clientului, respectand sistemul de valori si convingeri al acestuia si tinand seama de detaliile situatiei problema.
 • Acorda sprijin cu perseverenta si responsabilitate pentru dezvoltarea personala a clientului, prin intermediul unor tehnici adecvate, in functie de directiile de dezvoltare alese si urmarind stimularea actiunii nemijlocite a acestuia pentru corectarea deficientelor personale pe care si le-a identificat anterior.
 • Evalueaza cu obiectivitate si discernamant, in mod continuu pe parcursul perioadei de consiliere, adecvarea solutiei adoptate pentru dezvoltarea personala a clientului, avand in vedere toate aspectele relevante pentru acesta si aplicand diverse tehnici specifice, in functie de etapele de lucru stabilite de comun acord.

FORMATORI:

 • OANA RALUCA BADEA Formator certificat MECT si CNFPA, psiholog licentiat, mediator, consilier de dezvoltare personala si spirituala, Quantum Vortex Energy Healer & Speaker.
 • ALEXANDRA ALINA CONSTANTINESCU (HANCIU)  - Formator certificat MECT si CNFPA, psiholog licentiat, consilier psihologic  si coach cu orientare experientiala si  programare neurolingvistica (NLP), specialist management resurse umane, trainer organizational softskills in mediu multinational.

Pentru inscriere va asteptam la sediul nostru din Calea Mosilor nr 124, et 1, ap 2, sector 2, Bucuresti de luni – vineri de la 10.00-20.00 sau ne puteti trimite actele necesare la inscriere pe e-mail si achitati avansul in contul firmei.

Acte necesare la inscriere: 

 • copie BI/CI
 • copie certificat de nastere
 • copie diploma de studii (diploma de licenta)
 • copie certificat de casatorie (pentru doamne daca este cazul)
 • certificat medical cu mentiunea:”apt pentru: Cursul  Consilier pentru dezvoltare personala”

Cont: - avansul sau taxa cursului - se poate face si in contul nostru: RO20BRDE441SV19782394410 - BRD - UNIREA (se trimite op-ul scanat prin email).

 • RAM-INFO SERV
 • CF: RO8423588
 • RC: J40/3849/1996

 Atelierele de practica(supervizare) in CONSILIERE PENTRU DEZVOLTARE PERSONALA se tin saptamanal - MARTI - intre orele 19.00 - 21.30 iar  dupa fiecare 10 sedinte, se vor elibera CERTIFICATE DE PRACTICA, emise sub sigla proprie conform autorizatiei nr.40/3161/11.04.2013.

 -  pot participa la aceste ateliere toti absolventii cursului Consilier pentru Dezvoltare Personala(indiferent de centrul de formare la care au absolvit), dar si persoane interesate sa urmeze aceasta perfectionare.

 Taxa de participare la ateliere:

 • 30 lei / persoana - pentru achizitionarea unui nr.de minim 10 sedinte, in baza unui contract.
 • 50 lei / persoana - pentru persoanele care participa ocazional.

 ♣ este absolut necesara confirmarea participarii la atelier pana, cel mai tarziu - marti ora 13.00. 

In cadrul acestor ateliere - se vor aplica tehnicile deja invatate si altele noi, sfaturi practice, schimb de experienta, sesiuni de intrebari si raspunsuri.  

VA ASTEPTAM CU DRAG!

Certificatele se elibereaza in conformitate cu OG 129/2000 republicata, in baza autorizatiei emise de C.N.F.P.A ( ANC). 

Costul oricarui curs de formare, autorizat CNFPA, se poate deduce din impozitul pe profit / venit conform art 34 din OG 129/2000, republicata, care prevede ca "societatile comerciale, companiile si societatile nationale, unitatile cooperatiste, regiile autonome si alte institutii pot efectua cheltuieli.

 


2005 - Ram-Info Serv. Toate drepturile sunt rezervate