...::: Noutati
 


“Daca toate religiile si scripturile lumii s-ar pierde, si daca nu ne-ar mai ramane nimic decat stelele cerurilor, povestea zodiacului si semnificatia numelor diverselor stele din diferitele constelatii, am fi capabili sa trasam din nou istoria omului, sa recuperam cunoasterea telului nostru si sa aflam cum il putem atinge”.                                                       Djwhal Khul

Stiati ca ASTROLOGIA este un limbaj prin care putem primi mesajul astrelor si al Universului inconjurator?

Putem aprofunda  acest limbaj  prin CURSUL ”ASTROLOG” cod COR 516101 – acreditat ANC(CNFPA), autorizatie nr.40 /7082/ 09.07.2013 sustinut de astrolog – consultant  APOSTOL GABRIELA - IOANA

Astrele sunt permanent pe cer, le putem vedea zilnic, si chiar daca e innorat, stim ca ele sunt acolo, dintotdeauna si pentru eternitate, si intotdeauna ne transmit ceva.

Daca suntem pe receptie, atenti la ceea ce ne-ar putea sugera ele, intuitiv, stimulandu-ne imaginatia si creativitatea, dar si intelegerea mai profunda a lucrurilor, atunci putem sa percepem mesajul lor.                                                                            www.mirabilys-magazin.ro

Aceasta noua formare autorizata in domeniul dezvoltarii personale, ne invata sa comunicam cu astrele si ne ajuta sa ne completam cunostintele legate de noi si de rolul nostru pe aceasta planeta, sa intelegem si aprofundam acest limbaj simbolic intre viata noastra interioara si cea exterioara, informatii utile despre corpurile noastre subtile - corpul mental, corpul emotional si corpul spiritual, necesare atingerii echilibrului in relatia cu corpul nostru  si a vindecarii noastre emotionale, ne invata sa ne cunoastem si sa intelegem ca suntem unici si irepetibili.

Studiul Astrologiei (astra – stea) recurge la logica(logos) si apoi la ratiune pentru a intelege si a ne raporta la Universul inconjurator.

Prin acest curs invatam cum sa ne intocmim tema natala sau de baza, sa ne planificam timpul corect si sa ne organizam activitatile, in functie de miscarea planetelor si de stele, de schimbarile care intervin odata cu ele - tranzite, progresii, directii si revolutii solare.

Cu ajutorul cunostintelor asimilate si a certificarii obtinute, se poate deschide propriul cabinet de consultanta(consiliere) astrologica sau puteti activa in massmedia, in compartimentele de selectie si recrutare personal, in cabinete de orientare profesionala, in centre de formare profesionala si in unitati de invatamant.

Descrierea ocupatiei:
Ocupatia de Astrolog presupune desfasurarea unei activitati în care relationarea cu oamenii este primordiala si fundamentala, acest lucru presupunand intr-o masura foarte mare abilitati de comunicare in relatia cu persoanele care solicita o consultanta astrologica, cat si activitati legate de practicarea si promovarea astrologiei si stiintelor ezoterice.

Scopul activitatii astrologilor - nu este tentativa de a schimba destinul oamenilor ci mai degraba de a-l împlini prin intermediul unui nivel de constienta amplificat.

Astrologii isi pot desfasura activitatea in cadrul cabinetelor de consultanta, in massmedia, in compartimentele de selectie si recrutare personal, in cabinete de orientare profesionala, in centre de formare profesionala si in unitati de invatamant.

Astrologii calculeaza si interpreteaza astrograma asigurand trecerea de la informatia generala la cea cu caracter particularizat, modulata pe individualitatea si unicitatea fiecarui individ. Prin urmare nu exista doua astrograme identice.

Astrologii trebuie sa acorde o importanta deosebita faptului ca orice persoana are dreptul sa-i fie apreciata in mod obiectiv valoarea de fiinta umana si sa i se respecte liberul arbitru (capacitatea de a decide asupra propriei vieti).

In practicarea acestei ocupatii, astrologii trebuie sa manifeste maxima responsabilitate pentru informatiile furnizate si sa dovedeasca un grad inalt de integritate morala si profesionala in relatiile cu solicitantii.

Principalele activititati desfasurate de Astrolog sunt:
- analizeaza pozitia, miscarea si interactiunea dintre planete, case si zodii
- realizeaza astrograme
- interpreteaza astrogramele
- transmite concluzii
- ofera indrumare in modelarea comportamentala

COMPETENTE SPECIFICE

 • Comunicare interactiva
 • Utilizarea calculatorului
 • Procesarea datelor
 • Intocmirea astrogramelor
 • Realizarea horoscopului individual
 • Consilierea privind modelarea comportamentala
 • Intocmirea horoscoapelor pentru persoane juridice
 • Alcatuirea horoscoapelor generale
 • Realizarea prognozelor generale

Structura cursului: - 50 ore

La evaluare se urmareste :

 • Capacitatea de comunicare
 • Spirit de observatie, meticulozitate, gandire logica si deductiva.
 • Capacitate de analiza si sinteza, viziune de ansamblu
 • Capacitatea de stabilire si interpretare a influentelor astrale
 • Claritatea si relevanta interpretarii

 FORMATOR: 

APOSTOL GABRIELA - IOANA - Formator certificat MECT si CNFPA, astrolog cu experienta de 20 ani, consultant astrologie, fost vicepresedinte a Asociatiei Astrologilor din Romania, lector pentru disciplinele  Astrologie, Feng Shui si astrologie chineza, cursuri autorizate ANC de nutritionist, reflexoterapeut, fitoterapeut si de dezvoltare personala in radiestezie, reiki, numerologie, prananadi, bucatarie fara foc, biorezonanta, gemoterapie, qigong, tai chi, colaborator constant cu diverse posturi de televiziune si reviste ca: Tabu, Gazeta Sporturilor, Adevarul.  www.mirabilys-magazin.ro

Taxa de curs:    - 1200 lei - CURS DE SEARA

                         - 1400 lei - CURS DE WEEKEND

Conditii de acces :

 • Persoanele cu studii medii  (indiferent profilul de activitate)

Acte necesare la inscriere:

 • copie BI/CI
 • copie certificat de nastere
 • copie diploma de studii
 • copie certificat de casatorie (pentru doamne daca este cazul)

Detalii despre curs si modalitatea de inscriere puteti solicita la:

 • tel./fax: 021/311.63.03
 • mobil: 0728 120 340, 0748.754.955, 0722.675.316, 0723163926
 • e-mail: office@raminfo.ro, ris_cursuri@yahoo.com, ris_srl@yahoo.com

La sfarsitul acestui curs, in urma examenului - se elibereaza Certificat de absolvire pentru ocupatia ASTROLOG, insotit de Supliment descriptiv pentru competente.

Certificatele se elibereaza in conformitate cu OG 129/2000 republicata, in baza autorizatiei emise de C.N.F.P.A ( ANC). 

Costul oricarui curs de formare, autorizat CNFPA, se poate deduce din impozitul pe profit / venit conform art 34 din OG 129/2000, republicata, care prevede ca "societatile comerciale, companiile si societatile nationale, unitatile cooperatiste, regiile autonome si alte institutii pot efectua cheltuieli.

 

 
 Important:
  La absolvirea cursului "ASTROLOG" se elibereaza CERTIFICAT de ABSOLVIRE si SUPLIMENT DEPSCRIPTIV cu competentele obtinute, emise de Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei si CNFPA(ANC).

2005 - Ram-Info Serv. Toate drepturile sunt rezervate